Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Reakcia na útoky pre video o Petrovi Chobotovi. Psychologická poradňa. Ako sa psychicky vyrovnať s tým, že Petr Chobot má aj nejaké chyby?

Upozornenie: pokiaľ v dostatočnej miere nepoznáte Petra Chobota a Youtube kanál Kmeňový šamanizmus, nemusíte všetky informácie v tomto článku pochopiť.
 
V prvom rade som šťastný som rád, že som mohol zverejniť aj kritické video o Petrovi Chobotovi. Ľudia to potrebovali počuť a som veľmi rád za pozitívnu spätnú väzbu ľudí, ktorých bola minimálne polovica.
 
Vyjadrím sa však hlavne k mojim kritikom. V tomto článku by som rád zverejnil spätnú väzbu na veľmi drsné útoky, ktorým som musel čeliť po zverejnení kritického videa o Petrovi Chobotovi.
                   Prečo reagujem až takto neskoro? Ani nie tak, že by som nemal čas, ako preto, že téma Petr Chobot nie je pre mňa nejako významná a aktuálne uprednostním radšej iné činnosti.
                   Mnohí ľudia boli doslova posadnutí nepríčetnosťou a zlosťou, a nedokázali sa psychicky zmieriť s tým, že Petr Chobot kupodivu môže mať aj nejaké chyby.
 

Do témy Petr Chobot sa zapojila aj Ruská troll farma

Toto je z celej aféry ešte skutočne tá najmenej dôležitá vec, preto ju dám tu hneď na začiatok nech to máme z krku. Ono totižto došlo k omylu. V troll farme totižto boli ľudia presvedčení, že Petr je obdivovateľ Putina, čo ale nie je pravda – opak je pravdou. Petr je veľmi ostrý kritik Ruského establishmentu. Zrejme videli nejaké video, kde Petr ostro kritizuje nelegálnu migráciu, tak podľa ich logiky to zrejme znamenalo, že je automaticky Chobot obdivovateľ Kremľu. Chlapci z troll farmy nevideli viaceré mnou zverejnené videá, kde zverejňujem aj Chobotove kritické vyjadrenia na adresu Kremľu. Táto udalosť bola fakt vtipná, že za peniaze Kremľu, Kremeľskí trollovia podporili kritika Kremľu. Troll farmu som veľmi drsným a ponižujúcim spôsobom informoval ako veľmi sa pomýlili. Chlapci sa museli od habni prepadnúť pod zem. Musel to byť ich najviac ponižujúci zážitok v živote a z tejto traumy sa budú musieť spamätávať ešte roky. S ľudmi, ktorí proti mne šíra nenávistnú kampaň sa nebabrem, pretože mi to vadí. Sú to ľudia s otrasnou karmou, keď za peniaze sú ochotní od rána do večera šíriť nenávisť v diskusiách a to nielen proti mne. Samozrejme potom útoky so strany troll farmy prestali.
                   V žiadnom prípade sa tu nechcem vyhovárať na nejakú troll farmu, drsné a útočné komentáre existovali aj zo strany reálnych ľudí.
 

Ľudia dokážu byť extrémne agresívni, ak im niekto spochybní ich pohľad na svet. Nepríjemná pravda bolí

Psychologická poradňa: Ako sa psychicky vyrovnať s tým, že Petr Chobot má aj nejaké chyby?

Som človek, ktorý sa dosť venuje téme psychológie. Ja ako človek, ktorý veľa medituje a aktívne pracujem s podvedomým / nevedomým, dokážem lepšie chápať ľudskej psychike. V minulosti vo viacero článkoch som hľadal pôvod, prečo majú ľudia potrebu sa nechať vtiahnuť do nenávistnej Kremľom financovanej propagandy. Teraz budem hovoriť o tom, prečo fanúšikovia Petra Chobota boli tak veľmi agresívni a zlostní. Háčik spočíva v tom, že ľudia sú veľmi agresívni, ak im niekto spochybní ich videnie sveta a to platí v tom najširšom slova zmysle. Ak nábožensky silne založenému človeku alebo človeku zaslepenému nenávistnou politickou ideológiou budete spochybňovať jeho pohľad na svet bude agresívny. To sa týka aj Petrových fanúšikov, ktorí sa stali príliš citovo naviazanými na osobu Petra Chobota.
                   Otec slávneho novinára Janka Kuciaka na tému ideologickej zaslepenosti to povedal skutočne krásne a platí to v tom najširšom slova zmysle: „premýšľať bolí“, pretože premýšľaním človek môže dôjsť aj k nepríjemnej pravde.
                   Ľuďom sa je psychicky veľmi ťažké zmieriť s nepríjemnou pravdou. Pravda bolí. Je omnoho jednoduchšie začať nenávidieť človeka, ktorý hlása nepríjemnú pravdu, ako nad kritickými argumentami porozmýšľať a zmieriť sa aj s nepríjemnými faktami, ktoré mi do môjho videnia sveta nezapadajú. Táto vec vysvetľuje aj agresivitu skalných fanúšikov Petra Chobota. Presne tá istá agresivita ako keď spochybňujete videnie sveta náboženskému fanatikovi, či človeku veriacemu na Kremeľskú propagandu.
 

Upozornenie na karmu

Ľudia si neuvedomujú akú obrovskú karmickú záťaž na seba berú, keď proti mne takto útočili. Drsné ataky mi vadia a nie je mi to jedno. Na druhej strane tieto útoky, dokážem po energetickej stránke dosť ľahko odraziť.
                   Často meditujem na obrovských energetických žiaričoch – kopcoch so špecifickým tvarom, geologickým zložením a s vysoko kvalitnou prírodou s minimom ľudského zásahu v jednom. Energetické zákonitosti Vesmíru podmieňujú, že na tieto kopce má prístup len veľmi obmedzený počet osôb. Hocaký pochybný ezoterik by sa tam nedostal keby aj neviem ako chcel a energetické zákonitosti mu to jednoducho nedovolia a jednoducho sa tam nedostane. Na týchto kopcoch sa deje neskutočne veľa vecí medzi nebom a zemou a o tom by sa dalo veľmi dlho rozprávať.
                   Agresívne útoky ľudí v komentároch sú mi na jednej strane v celku nepríjemné, vnímam to akoby na mňa ľudia posielali negatívnu energiu, na druhej strane na energetických žiaričoch som schopný nastaviť týmto ľuďom zrkadlo, ktoré tú negatívnu energiu odrazí a vráti tam kam prišla, častokrát ešte v omnoho väčšej intenzite. Takto odrazená energia sa môže u daného človeka v živote prejaviť veľmi rýchlo a drsnej karmy sa môže dočkať prakticky okamžite. Ľudia uvedomte si že náhody neexistujú. Ak sa Vám za posledný čas udiala v živote nejaká tragédia, nešťastie, nebola to náhoda. To sa Vám len vrátila vaša energia nenávisti a zhmotnila sa do osudu. Ľudia zbavte sa nenávisti, nerobte to. Varujem vás a pre vaše dobro to hovorím. Môžete veľmi zle dopadnúť a pritom je to len vaša vlastná karma, váš obraz v zrkadle!! Týchto nenávistných ezoterických chudákov je mi úprimne veľmi ľúto ako si na seba uplietli bič!
                   (Naopak ľuďia ktorí majú dobrú karmu a sú naplnený láskou sa takto odrazí pozitívna energia a môže im to reálne v živote pomôcť)
                   Ochoreli ste? Stala sa Vám nehoda? Bol na Vás kolega či zákazník neskutočne protivný? Vyhodili Vás z práce? Stalo sa niečo vážne vaším najbližším? Nie je to náhoda, ak ste mi napísali nenávistný komentár, tak dobre viete prečo sa Vám to stalo.
Preboha ľudia, počúvajte trochu svoje pocity, vaše vlastné pocity emócie Vám hovoria že nenávisť je zlá, tak prečo ich nepočúvate? Prečo úmyselne porušujete zákony vesmíru, keď dobre viete, že robíte zlo?
Ľudia, ktorí narobili veľa zla – poškodili si karmu nenávisťou a osočovaním, si ju čiastočne môžu zlepšiť tým, že si úprimne priznajú chybu a oľutujú ju.
 

Nenávisť ezoterikov vs. nenávisť prívržencov alternatívnych médii. Ako som to znášal

Po zverejnení videa o Petrovi Chobotovi, navzdory tomu, že cca polovica ľudí mala pre to pochopenie, útoky na moju adresu boli podstatne drsnejšie ako som očakával. Zas úplne mi všetko jedno nebolo. Ak by som nebol na to špeciálne vyškolený s predchádzajúcich prípadov, tak by ma to extrémne zaskočilo a video pod tlakom musel stiahnuť. Na druhej strane som už predtým bol vyškolený predchádzajúcimi prípadmi kedy na mňa ľudia útočili, kedy sa mi z dôvodu kritiky Kremeľskej propagandy ľudia vyhrážali smrťou a tiež som musel čeliť tisícom útokov a vyhrážok.
Nebudete mi veriť, ale z nenávistných útokov ezoterikov a z nenávistných fanúšikov alternatívnych médii pociťujem presne tie isté energie. Rozdiel je len v symboloch, kvôli čomu ľudia nenávidia.
 

Psychológia: problematika komunikácie. Pochopenie a pokora prijímateľa informácie

Tento problém sa ukázal špeciálne pri tejto kauze, avšak má omnoho viac univerzálny charakter ako zlyháva komunikácia a pochopenie medzi ľudmi všeobecne. Odsudzovať niekoho bez toho aby som sa ho pokúsil pochopiť je nešvár, ktorý je u ľudí častý. Ľudom chýba neskutočne veľa pokory. Najprv sa ja ako prijímateľ informácie musím nad sebou pokorne zamyslieť, či som daného človeka dobre pochopil, až potom ho môžem odsudzovať. Prijímateľ informácie je schopný veľmi rýchlo niekoho odsudzovať, pričom si neuvedomuje, že tým skutočným problémom je on sám, ktorý nepochopil. Som veľmi smutný z toho, koľko nechutných slovných útokov ľudia proti mne podnikli v súvislosti s videom o Petrovi Chobotovi bez toho aby sa ma pokúsili pochopiť a bez toho aby si ľudia uvedomili, že by mali mať viac pokory a uvedomili si, že tým problémom sú oni sami, ktorí nepochopili ako som to vlastne myslel. Ja osobne, keď sa mi niečo nepozdáva najprv sa päť krát v duchu opýtam či som daného človeka správne pochopil a až potom vynášam závery. Väčšina ľudí rozmýšľa úplne inak a za to, že oni sami niečo zle pochopili, tak chybu nehľadajú v sebe ale ju zhodia na druhých.
                   Samozrejme aj ja si priznávam chybu, že ak by som si našiel na video viac času, ak by som sa na neho lepšie pripravil, tak v určitých veciach by nemuselo dôjsť k nepochopeniu. A v tomto článku to vysvetlím aj podrobnejšie.
************************************************************************
Teraz budem hovoriť o konkrétnych útokoch proti zverejnenému videu.
Samozrejme všetky útočné komentáre som bol nútený zmazať, aby to nepovzbudzovalo ďalších nepríčetných ľudí k agresívnemu osočovaniu / polmouvaní. Avšak nakoľko mám čisté svedomie a viem, že je na mojej strane pravda, tak nerobí mi problém takto písomne na to reagovať.
 

Prečo som vlastne takéto video urobil a zverejnil?

Túto vec som vo videu v dostatočnej miere nevysvetlil a preto sa to stalo predmetom agresívnych útokov. Video som nezverejnil zo zištných dôvodov, ani z dôvodu závisti ako ma ľudia obviňovali. Zverejnil som ho z dôvodu aby ľudia poznali celú pravdu o Petrovi Chobotovi a aby sa takto informovaní ľudia mohli slobodne rozhodnúť či si u neho kúpia bylinky, či pôjdu na zájazd do Peru za premrštenú cenu, alebo či pôjdu na jeho kurzy. Človek, ktorý nemá dostatok informácii nie je slobodný. Preto som sa snažil ľudí informovať.
                   Pred zverejnením videa som dobre vedel že budú nasledovať agresívne útoky ale ja som išiel s kožou na trh. Kebyže myslím iba na seba, tak jednoduchšie by bolo pre mňa byť ticho a ušetril by som si problémy. Kebyže som človek, ktorý myslí iba na seba, nechal by som v nevedomosti tisíce fanúšikov Petra Chobota, nech si z nich žmýka peniaze neetickým spôsobom. Mne však ľudia nie sú ľahostajní a snažím sa pomáhať kde sa dá. Mohol som byť egoista, ktorý si nechá informácie pre seba, ale ja som sa o ne veľkoryso podelil.
 

Video o Petrovi som vôbec nemal v pláne. Vesmír to zariadil tak, že okolnosti ma k tomu donútili

Viacero ľuďmi som bol drsne osočovaný / pomlouvaný, že mám akosi príliš silnú motiváciu kritizovať Petra. Nie je to pravda. Ja Petra Chobota skutočne neriešim a toto video som mal v pláne zverejniť asi tak o pol roka neskôr a ani to som si nebol istý či sa vôbec k tomu odhodlám. Určité okolnosti ma donútili k tomu, že som sa nemohol venovať svojej práci a jediný spôsob ako v tú chvíľu efektívne využiť čas bolo nahrať video o Petrovi. Všetko sa to udialo náhle a vôbec som to neplánoval.
 

Je moje video kampaň proti Petrovi Chobotovi? Chcel som od odhovoriť ľudí od Petrových byliniek?

Niektorí zlomyseľní ľudia sa snažili argumentovať, že mojím cieľom je úmyselne robiť štvavú kampaň proti Petrovi Chobotovi. Nie je to pravda.
                   Môžete si všimnúť, že vo videu som nikoho od kupovania Petrových byliniek neodhováral a úmyselne a cielene som sa tomu snažil vyhnúť. Nikde som nevyzýval aby si Petrove bylinky nikto nekupoval. Len som opatrne hovoril svoj názor na bylinky, že nie sú všeliek a nemusia pomáhať na všetko. Mohol som využiť možnosť otvorene vyzývať ľudí aby bylinky nekupovali, ale neurobil som to. Mojím cieľom nie je ľudí manipulovať ale mojím cieľom je to, aby sa ľudia mohli slobodne rozhodnúť či jeho bylinky budú kupovať aj naďalej.
                   Poznámka na okraj. Doplnenie informácii, aby sa to dobre pochopilo: Keď som vo videu hovoril, že som mal vízie, že Petr to bude mať v živote ťažké. Malo sa tak udiať úplne nezávislo od tohto môjho videa. Moje video môže akurát tak málinko niektoré veci urýchliť.
 

Je zakázané kritizovať Petra Chobota?

Niektorých ľuďom veľmi vadilo, že mal som tú „drzosť“ kritizovať Petra Chobota. Ak vám teda vadí, že kritizujem Petra Chobota, tak potom zakážme kritiku všetkých ľudí čo by bol ešte tvrdšia diktatúra ako niekde v Severnej Kórei. Prečo brať kritiku v zlom? Znamená to, že niekto kritizujem to že ho nenávidím? Prečo to takto mnohí ľudia chápete? Kritika je dobrá vec ktorá nás posúva dopredu. Len treba ju pokorne prijať.
                   Video tiež nie je žiadnym osobným útokom na Petra Chobota. Nepociťujem voči nemu žiadne negatívne ani pozitívne emócie, preto dokážem byť k nemu objektívny a nezaujatý na rozdiel od iných ľudí. V celom videu som hovoril bez akýchkoľvek emócii som hovoril len o holých a overených faktoch.
 

Nakoľko som Petrovi Chobotovi veľa pomohol, mám morálne právo ho aj kritizovať

Patrím medzi ľudí, ktorí Petrovi najviac pomohli a špeciálne upozorňujem nezištne pomohli. O čo viac som mu pomohol o to viac mám morálne právo ho kritizovať. Kto má väčšie morálne právo ho kritizovať ako ja?
Zverejnil tematicky veľmi prehľadne postrihané videá, kde vystupuje Petr. Moje videá kde vystupuje Petr patria medzi najviac sledované, čo v praxi znamená, že som mu robil veľmi efektívnu reklamu.
Vďaka mnou zverejneným videám si Petr Chobot zarobil / vydelal státisíce možno aj milióny korún.
                   Ľuďom ktorí ma tak nechutne osočujú / pomlouvají odkazujem nasledovné: Ako ste Petrovi pomohli Vy? Morálne právo ma osočovať budete mať až vtedy ak ste pomohli Petrovi rovnako alebo viac ako ja. Styďte se!
 

Mal som vypracovaný projekt na podporu pralesov, ktorého mal byť súčasťou Petr Chobot. Ako to dopadlo?

Dosť veľa času som investoval do vypracovania určitého nadačného projektu na záchranu pralesov v Južnej Amerike. Išlo by o dosť veľa peňazí. Súčasťou tohto projektu by mal byť aj nejaký človek dostatočne znalý miestneho terénu, v tomto prípade Petr Chobot. Petr Chobot, respektíve. niekto dôveryhodný poverený ním, by mal v tomto prípade dostať slušný balík peňazí a zorganizovať určité projekty na záchranu pralesov. Ja by som mal v tomto projekte len jedinú úlohu – sprostredkovať nadačnú stránku veci. O všetko ostatné by sa museli postarať Chobot a jeho ľudia. Tento projekt mal však slabé miesto v tom, že by tam bol veľmi slabý mechanizmus kontroly a Petr by si s tými peniazmi mohol robiť prakticky čo len chce. Išlo by o dlhodobý projekt, kde by Petr dostával peniaze v pravidelných časových intervaloch. Tiež by to bol spôsob, ako by si Petr mohol zarobiť / vydelať primerané peniaze čestným a etickým spôsobom a nemusel by robiť žiadne podvody s bylinkami.
(Len ako poznámka na okraj: Petr by si mohol zarábať aj čestným spôsobom. Napríklad aby ľudia videli ako reálne Amazónii pomáha, tak ľudia by mu posielali peniaze aj slobodne bez manipulácie a nebolo by pri tom potrebné podvádzať s bylinkami.)
                   Ja som človek, ktorý má jasnovidné schopnosti a vždy som vedel, že Petr je čo do charakteristiky svojej osobnosti, egoista ktorý myslí v prvom rade iba na seba. Jediné čo sa zmenilo touto kauzou je to, že Petr Chobot sa sám verejne priznal to čo som už ja dávno vedel akú veľkú lásku má k peniazom, čo som ale pred tým nemohol takto čierne na bielom dokázať ako v mojom videu.
                   Len ako poznámka na okraj, disponujem jasnovidnými schopnosťami, že stačí ak sa s niekým vidím prvý krát a rozprávam sa s ním na čo i len na 30 sekúnd už o ňom viem akého je daný človek charakteru. 30 sekúnd rozhovoru mi stačí na to, aby som spoznal povahu a charakteristiku daného človeka a spoznám ho rovnako ako by som s ním spolupracoval a poznal ho aj 10 rokov. Tiež dokážem takto z človeka zistiť aké má vysoké vibrácie a koľko utrpenia má v živote. Rovnako to dokážem určiť z videa na ktorom daný človek niečo hovorí.
Svoje schopnosti nepovažujem za niečo nadštandardné. Mala by to byť samozrejmosť a schopnosť, ktorou by mal disponovať každý. Každému to doprajem. My všetci jasnovidní ľudia sa jednohlasne nezávislo od seba zhodneme, že Petr Chobot je jednoducho podvodník. Len duchovne slepý človek nedokáže vidieť a cítiť, že navzdory tomu, že Petr má aj dobré vlastnosti, vo svojej podstate mu ide iba o peniaze. Ľudí, ktorí to nedokážu vidieť, je mi úprimne ľúto.
                   Všetci dobre vieme, že ak by sa spustil takýto projekt ako by to vlastne dopadlo. Polovicu z týchto peňazí by si rozdelili Petr a pani Šárka medzi sebou, ďalšie peniaze by si ukradli Chobotovi blízki spolupracovníci a nejaký ten zbytok by sa možno ušiel aj na pralesy.
Urobil som najlepšie rozhodnutie v živote, že som poslúchol svoje jasnovidné schopnosti a nakoniec som pre túto vec ani pani Šárku ani Petra nikdy nekontaktoval. Takéto projekty sú len pre obetavých ľudí s veľkým srdcom, ktorí nemyslia len na seba.
                   A teraz pointa. Čo som vlastne touto vecou chcel povedať? Chcem tým povedať to, že nepríčetní fanúšikovia Petra Chobota si neuvedomili proti komu koncentrujú svoju nenávisť. Ak si budú tento článok čítať ľudia, ktorí tak agresívne na mňa útočili, budú sa veľmi hanbiť / stydeť. Kto iný ako ja by mal väčší morálny nárok kritizovať Petra Chobota ako ja, ktorý som mal v úmysle takto pomôcť Amazonským pralesom a aj samotnému Petrovi? Áno projekt bol už úplne hotový a viac ako veľmi realistický na splnenie, len jediná prekážka bola Petrova mamona.
                   Nedokážem pochopiť koľko zlosti a nenávisti je v niektorých ľuďoch. Karma ľudí, ktorí ma takto osočovali je tak zlá, že do osudu v živote im prišli tak vážne problémy a utrpenie, že ani mi už druhý krát nebudú mať energiu mi odpísať.
                   Povedzte mi vy milí kritici: Čo ste pre pralesy urobili vy?
 

Reakcia Petra Chobota na video

Petr Chobot má dve možnosti. Buď moju dobre myslenú kritiku pokorne prijme, alebo neprijme a ešte viac zatrpkne. Ja verím, že si vyberie tú prvú možnosť. V opačnom prípade by si Petr Chobot karmicky dosť nepekne poškodil.
Hovorím to s plnou úprimnosťou a skutočne mám silnú vieru, že Petr si vyberie tú prvú možnosť.
                   Úlohou Petra Chobota je sa tiež naučiť zniesť kritiku. Keď dokážu zniesť kritiku politici, tak verím, že sa to podarí aj jemu.
 

Závisť

Teraz ale znovu pokračujem v hlavnej téme. Podrobnejšie sa budem reagovať na to, že bol som obviňovaný zo závisti ako motív zverejnenia toho videa.
                   Nuž veľmi zaujímavé, že ľudia ktorí ma vôbec nepoznajú majú najviac jasno v tom aký som. Veľmi zaujímavé. Kamaráde stretnime sa, porozprávajme sa spolu trochu sa vzájomne spoznajme a až potom o mne vynášaj súdy aký som. Možno vidíš moje prvé video, nevieš o mne naprosto nič, ale napriek tomu máš veľmi jasno v tom, že závidím. Ak by ste ma poznal lepšie, veľmi by ste sa hanbili / stydeli za takéto ohováranie / pomluvy.
                   Pravda je taká, že mám vážnu obavu či mám vôbec čo závidieť Petrovi Chobotovi, nakoľko som vo všetkých oblastiach významne nadpriemerne úspešný človek.
                   Je to zaujímavé psychologické pravidlo, že ak má niekto vo svojej povahe nejakú veľkú chybu, paradoxne tú svoju chybu chorobne dokáže vidieť na všetkých ostatných. Ak máš prehnanú potrebu osočovať/ pomlouvat druhých ľudí, že majú problém so závisťou tak zrejme s tou závisťou budeš mať problém ty sám.
 

Osobné útoky

Útoky niektorých ľudí boli veľmi osobné a bolo z toho cítiť obrovskú nenávisť. Nemá zmysel sa k tomu podrobnejšie vyjadrovať.
Namyslení ezoterici, ktorí si o sebe namýšľajú, že majú svoje emócie pod kontrolou, ich pod kontrolou určite nemajú a mali by sa nad sebou zamyslieť, keď sú zjavne plní nenávisti.
Väčšina úplne jednoduchých materialisticky založených ľudí majú lepšiu karmu ako namyslený ezoterik, ktorý je plný nenávisti a ani sám nevie prečo.
Stačí ak tu niekto spochybní idealistickú predstavu o Petrovi Chobotovi a zrazu sa tu niekto z toho ide psychicky zrútiť a je agresívny.
 
Diskusie sa odohrávali asi v takomto duchu:
 
 

Ďalšie informácie

  • -pre ľudí je jednoduchšie obviniť druhého, že je zlý za to, že o Petrovi hovorí pravdu, ako si bolestivo priznať vlastnú chybu, zlyhal som, bol som naivný a zbytočne som utratil peniaze na hlúposti, ktoré mohli byť využité rozumnejšie
  • -Možno niektoré veci vyzneli inak ako som myslel vo videu, Petr určite má aj úprimný úmysel pomáhať ľuďom, avšak vždy v jeho dvojitej osobnosti jasne zvíťazí tá negatívna kleptomanská predátorská-biznis osobnosť. Dôvod prečo Petr zvýrazňuje vo svojom rozhovore tú svoju dobročinnú osobnosť je so psychologického hľadiska zrejme ten, že pokúša si vo svedomí karmicky si ospravedlniť tú negatívnu biznis osobnosť. V Petrovi bojujú dve osobnosti a bohužiaľ vždy to vyhrá ta negatívna. Práve nedávno Šárkyna dcéra napísala na svojom FB účte na rovinu, že za Šárkynho života peniaze nešli na skupovanie pozemkov na záchranu pralesa. Nejaké pozemky sa skupovali až nedávno. Žiaľ moje podozrenia sa potvrdili. Stačí sa na Petra energeticky vyladiť a hneď tam človek vidí že tá jeho biznis-mamonárska osobnosť v ňom vždy vyhráva. Lásku k peniazom má väčšiu ako chuť potencionálne pomáhať ľuďom.
  • -rovnako ako sa zo začiatku ľudia na mňa veľmi hnevali a nenávideli ma za názor o dezinformačných médiach ale teraz mi dávajú za pravdu, to dopadne aj v kauze Petr Chobot
  • nie nadarmo som v jednom komentári pod videom pridal nasledovné: Dôrazne žiadam diskutujúcich o slušnosť a lásku. Ak budete reagovať na ľudí s iným názorom agresívne a s nenávisťou, všetko Vám karma tvrdo vráti! Nezapomínajte na to! Agresivita a urážky sú zlý spôsob ako sa mnohí diskutéri-prívrženci Petra ho snažia obhájiť. Nepoškodzujte dobré meno Petrovi príliš agresívnym spôsobom jeho obhajoby. Samotní priaznivci PCH najviac mu najviac ubližujú a robia mu "medvediu službu".