Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Vodca/kazateľ kresťanskej sekty Eduard Heger sa stal premiérom SR

00:00 úvod
03:03 viacero rokov dozadu som na tomto YT kanáli upozorňoval, že kresťanské sekty sú pre Slovensko obrovským nebezpečenstvom. Správne som predpovedal a moje obavy sa naplnili. Pozíciu premiéra obsadil kazateľ/vodca kresťanskej sekty Eduard Heger. Heger je vodcom kresťanského katolíckeho spoločenstva. Čo je to kresťanské spoločenstvo? Charakteristickou črtou je združovanie sa na náboženských akciách kde sa pestuje náboženský radikalizmus. Letniční kresťania sú úplne najradikálnejší. Heger=Katolícky Taliban. Nie je vôbec prehnané o kresťanských spoločenstvách povedať, že sú to sekta.
Možné dôvody prečo rakovinové metastázy kresťanských siekt sa dostali až na úrad vlády. Neexistujú mimovládne organizácie, ktoré by pomáhali obetiam kresťanských siekt, psychologické centrá pomoci, chýbajú filozofi kritizujúci náboženskí radikalizmus, úplne zanikla umiernená forma kresťanstva. Argumentovať materializmom-ateizmom proti náboženstvu je zastaralá filozofia. Filozofické delenie ľudí na veriacich a neveriacich (=materialistov) je dnes už veľmi zastaralé delenie, ktoré už nie je kompatibilné s 21. storočím. Na Slovensku nemáme vedcov a profesorov z akademickej sféry podobne ako v Taliansku slávny Vatikánsky prekladateľ Biblie Mauro Biglino. Ukážky videí prednášok Maura Biglina, české titulky
https://www.youtube.com/watch?v=XRgE98PhXUk
https://www.youtube.com/watch?v=hg6m45k2h1g
Systém vzdelávania katolíckych kňazov na Slovensku a v USA – v USA vyučujú teológiu a históriu náboženstva výlučne sekulárni ľudia, na Slovensku výlučne kňazi. Vatikánska zmluva spôsobila, že sekulárni ľudia majú zakázané vyučovať teológiu na univerzitách. Má to devastačné následky, budúci kňazi nikdy nepočuli akúkoľvek kritiku cirkvi a to spôsobuje bigotnosť a fanatizmus u kňazov.
Heger je úbohý poľutovania hodný človek, ktorý potrebuje pomoc. Heger nie je psychicky vyrovnaný človek – nie je hodný vysokej politickej funkcie. Vypláchnuť mozog sektou si nedá psychicky vyrovnaný človek.
11:50 kresťanské spoločenstvá/sekty majú neuveriteľné sofistikovaný a vysoko manipulatívny PR marketing na propagáciu a nanucovanie svojej viery. Svedkovia Jehovovi sa majú čo od nich učiť, jehovisti sú v porovnaní s kresťanmi čo do manipulácie hlúpi amatéri. Príklad na tzv. Svedectvá – veľmi sofistikovaná manipulácia – mladý človek, ktorý zrovna prežíva nejakú osobnú krízu sa dá ľahko zmanipulovať.
Vesmír nebude požehnávať Slovensko s premiérom, ktorý je člen sekty. Kresťania neveria v skutočného Boha, ale vylaďujú sa na kresťanskú predstavu egregoru boha, na energetické výkali. Keď som sa ja oslobodil od náboženstva bolo to také akoby som sa druhý krát narodil.
15:19 Juraj Droba označil Hegera ako „umierneného“ kresťana, ktorý bude rešpektovať aj sekulárnych ľudí. Máme dôkazy a argumenty ktoré dokazujú, že Juraj Droba sa mýli. Problém je v tom, že sekulárni ľudia pri komunikácii nechápu náboženským ľuďom. Ja ako bývalý kresťan už dokážem pochopiť myslenie náboženských ľudí. Náboženský fanatik nikdy nie je úprimný. Kým sekulárny človek je vždy úprimný a povie čo si aj reálny myslí, sekulárny človek to isté očakáva aj od náboženského človeka – to je ale veľký omyl. Pre náboženského človeka je typická pretvárka a Juraj Droba to nepochopil. https://www.aktuality.sk/clanok/877901/matovic-nas-bude-reprezentovat-v-zahranici-vie-po-anglicky-kto-je-heger-podcast/
Ďalší problém je vtom, že keby si aj Heger chcel dobre rozumieť so sekulárnymi ľuďmi, bude pod obrovským tlakom svojich náboženských priateľov a fundamentalistických poslancov strany OĽANO.
Ej ej ej už to tu máme. Katolícki biskupi vycítili príležitosť presadiť si svoje mocenské egoistické ciele cez budúceho premiéra náboženského fanatika Hegera. Rovnosť pred zákonom je pre biskupov cudzí pojem: biskupi chcú špeciálne výnimky z obmedzujúcich opatrení Koronavírus: Arcibiskup Zvolenský riešil s Hegerom obnovu bohoslužieb https://www.aktuality.sk/clanok/878051/koronavirus-arcibiskup-zvolensky-riesil-s-hegerom-obnovu-bohosluzieb/
Omše a diskotéky sú z pohľadu korona reštrikčných opatrení rovnocenné . Na Slovensku ale rovnosť neplatí
22:42 Heger ako skúsený manipulatívny kazateľ hypnotizér má obrovský talent psychologicky manipulovať. Úplne rozprášil moderátora https://www.youtube.com/watch?v=Wz4_JDe_814
24:04 my sekulárni ľudia sme veľmi egoistickí. Staráme sa iba o seba a sme ľahostajní že obete kresťanských siekt potrebujú veľmi pomôcť. Títo ľudia sú zotročení a potrebujú našu pomoc. Výsledkom pasivity a nečinnosti sekulárnych ľudí, že sekty nám rastú ako huby po daždi a sekty nám prerástli cez hlavu, prerástli až do metastáz. Výsledok hierarchicky najvyšší politik Heger.
Netreba mať nenávisť proti ľuďom ako Marek Krajčí alebo Eduard Heger – sú to úbožiaci ktorí potrebujú pomoc.
26:00 kým sekulárny človek považujú náboženského človeka za seberovného, to isté očakáva aj od kresťana že sa na neho bude tiež dívať ako na seberovného. Veľká naivita sekulárnych ľudí. Náboženskí človek považujú sekulárnych ľudí za menejcenných. Na jednej strane sme veľmi citliví na rasizmus kedy sa príslušník jedného národa povyšuje nad druhý národ, už spoločnosť nie je veľmi citlivá na to, že náboženský človek sa povyšuje nad sekulárnych ľudí a považuje sa za nadradeného. Náboženstvo je skrytý „nacizmus“.
Dôkazy že islam je viac tolerantné náboženstvo ako kresťanstvo. Kým kresťania vyhladili všetkých gnostikov (=ezoterikov, okultistov, bogomilov, katarov), moslimom sa to ešte nepodarilo (existujú ešte pozostatky okultistov-gnostikov-jezídov). Aký je rozdiel v tolerancii u kresťanského fundamentalistu a bojovníka islamského štátu? Kým kresťanský fundamentalista chce vyháňať z ezoterika Satana, islamista to rieši so zbraňou v ruke – moc veľký rozdiel v tolerancii tam nie je.
30:47 dôvod prečo je Slovensko v boji proti koronavírusu najhoršie je neustále zvýhodňovanie cirkvi v obmedzujúcich opatreniach. Cirkev je zlo a Vesmír podporovanie zla nepožehnáva.
31:44 teraz média začínajú chápať, že nie jediné kritérium dobrého politika je aby nekradol. Dôležité aj aby bol politik psychicky vyrovnaný a aby nebol člen sekty
32:23 ja z energetického hľadiska nevidím rozdiel medzi kresťanským sektárom, moslimom alebo Jehovistom. Je mi úplne jedno kto z týchto obsadí pozíciu premiéra
33:26 perfektné skvelé psychologické rady pre Matoviča ako zabezpečiť to aby nevyvolával konflikty.
2. Vatikánsky koncil vyzval na spájanie katolíkov a protestantov, čo samo o sebe je veľmi pozitívne. Je smutné, že kresťania si to interpretovali najhoršie ako sa len dalo. Jediný prvok spája katolíkov a protestantov je sektárky fanatizmus.
Slovensko dosiahlo svetový rekord – premiérom sa stal stal vodca najúbohejšej kresťanskej sekty.
39:56 odhalenie nábožensko-politicko-mocenskej filozofie Hegera a Krajčího. Ovládnuť politiku, vymývať mozgy náboženstvom bohatým podnikateľom, zakladať si vlastné školy, kde sa budú deťom vymývať mozgy sektárskym náboženstvom. Jednu školu už otvorili.
Sulíkov synovec je tiež obeťou kresťanskej sekty.
Jasný dôkaz, že Heger nevie oddeliť politiku od náboženstva ako sa naivne domnieva Droba. Heger sa ako minister aj z ochrankou zúčastnil verejnej akcie kresťanskej sekty. Úprimne ľutujem ochrankárov z úradu ochrany verejných činiteľov.
Sekulárni ľudia sa naivne domnievajú, že náboženský človek si z náboženstva zoberie len to najlepšie a nebude budovať na negatívnych aspektoch náboženstva. Opak je ale pravdou, náboženský fanatik si z náboženstva zoberie len to najhoršie.
Najviac nebezpečný aspekt manipulácie náboženstva spočíva v tom, že kresťan nie je schopný vidieť ani len kozmetické chyby na svojej cirkvi. Je úplne zaslepený. Dívať sa cez ružové okuliare vníma ako prejav lásky k cirkvi.
Marek Krajčí tvrdí, že bol za ním modlitebný tím. Výzva pre investigatívnych novinárov – dávajte si pozor či sa aj Heger potajomky nestretáva s náboženskými šialencami, ktorí mu „žehnajú“.
Radil Juraj Droba Sulíkovi? Zrejme áno a podaril mu zle, že Heger bude v pohode
53:43 V súčasne obdobie si kresťania veľmi intenzívne pripomínajú tzv. Krížovú cestu, veľmi intenzívne rituálne si pripomínajú umučenie a smrť Krista. Má to devastačný vplyv na ľudskú psychiku. Kresťania sa dobrovoľne vylaďujú na negatívne energie a robia na sebe čiernu mágiu a ubližujú si. Má to tiež veľmi negatívny vplyv aj na kolektívne vedomie - výsledkom bola vládna kríza a chaos v politike. To nie je náhoda.
Kresťanka Remišová bola osoba, ktorá najdlhšie predĺžila koaličnú krízu, pretože vyjednávala s Matovičom o vláde bez SaS. Myslím si, že strana Za ľudí spravila chybu, že nebola od začiatku rozhodnejšia, hovorí predseda SaS Richard Sulík. https://www.aktuality.sk/clanok/877972/rozhovor-sulik-matovic-za-ludi-koalicna-kriza-konflikt-minister-financii/
Prečo je Boris Kollár vydierateľný a musí sa pchať Matovičovi do zadku?
O diplomovke Borisa Kolára. Porovnanie s Andrejom Dankom
58:13 veľká vďaka Jaroslavovi Naďovi, že vybavil sekulárneho ministra zdravotníctva. Prinesie to Slovensku požehnanie
Som aptimista, že moje videá pomohli sa prebudiť Krajčímu a Hegerovi, keď im bolo nastavené zrkadlo.
Vtipná udalosť: významný vodca kresťanskej sekty omylom stlačil na moje FB stránke odber.
Milan Kňažko a jeho názory: Sulík zlo Matovič dobro.
Zamestnanec YouTube mi nelegálne zmazal dve videá o Hegerovi