Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Video: Minister Marek Krajčí bol posadnutý Duchom Svätým

00:00 úvod, video Krajčího
06:50 upozorňoval som politikov, aby sa nestalo, aby sa nestali ministrami radikálni náboženskí fanatici. Ja som už dávno v predchádzajúcich videách varoval, že Matovičovi náboženskí radikáli v politike sú nebezpečenstvom. Boris Kolár je politik bez hodnôt a pchá sa do zadku Matovičovi ako k nadriadenému – predpokladáme, že aj pri zostavovaní vlády tomu bolo podobne – Kollár Matovičovi náboženských radikálov nekritizoval. Drogy sú špatné. Prístup ministra: nemusím nič robiť, veď Duch Svätý za mňňa všetko vyrieši. Video kráka verzia https://youtu.be/2SrKJosJa74
12:50 jedna z mála pozitívnych veci, čo na Matovičovi vidím, že to, že v korona kríze prevzal iniciatívu v zdravotníckych veciach Matovič, pretože blúzniaci náboženský fanatik Krajčí by to nezvládol. Krajčí vo videu ostro kritizoval teológov a veriacich, ktorí odmietajú fanatickú, bláznivú letničnú formu kresťanstva a posiela týchto ľudí do pekla (rúhanie voči Duchu Svätému podľa Biblie spôsobí človeku zatratenie). Ukážka daru jazykov, ktorý má Marek Krajčí. Veľmi odporúčam si pozrieť predchádzajúce video o Lady Zike, ktorá vyznáva rovnakú formu kresťanstva ako minister Krajčí https://www.youtube.com/watch?v=V6M-C5RKZlU
21:00 jeden Youtuber hovoril ako bol členom charizmatických letničných siekt, ale potom sa stal ateistom. Avšak aj potom ako tento ateista „stratil boha“, mu dar jazykov zostal. Vysvetliť túto „záhadu“ by dalo náboženským fanatikom zabrať. Zmenené stavy vedomia (= vyliatie Ducha Svätého) sú nezávislé od vierovyznania človeka a z vierou a náboženstvom nemusia mať súvis. Varoval som pri zostavovaní vlády vrcholových politikov nech ministri nemajú úplnú slobodu pri menovaní tajomníkov (=najvyšších úradníkov na ministerstve) úplnú slobodu, ale nech o nich rozhoduje celá vláda, tak ako tomu bolo pri predchádzajúcej vláde (= krížová kontrola). Žiaľ nestalo sa a ministri ktorí sú náboženskí radikáli, majú úplnú slobodu, koho si dajú za tajomníkov. Ukážka zmenených stavov vedomia v iných spirituálnych systémoch čchi-kung. Čierna mágia v ezoterike vs hlad po spiritualite.
32:20 Krajčí vo videu tvrdí, že joga je od Satana, a Duch Svätý nejakého chlapca „vyliečil“ od jogy. V Katolíckej cirkvi to nie je o nič lepšie. Oficiálny postoj Katolíckej cirkvi je k iným spirituálnym systémom tiež veľmi nepriateľský. Katolícky kňaz exorcista narovinu tvrdí, že celá alternatívna medicína je od satana. Katolícka cirkev sa veľmi nepoučila so svojej minulosti, keď upaľovala liečiteľky-čarodejnice
36:00 ekumenizmus, spolupráca medzi katolíkmi a protestantami v praxi: keď kresťanov spája to najhoršie čo len môže byť: pobláznený náboženský fanatizmus. Matovičove ľudové hlasovanie: rád by som mu do jeho otázok pridal: „ste ľudia za to aby kresťanskí sektári mohli byť ministrami?“. Náboženskí fanatici sa fanaticky oháňajú slovom „pravda“, ale keď ide na lámanie chleba, tak nepríjemnú pravdu a kritické argumenty na ich náboženstvo nie sú ochotní ani počuť a idú sa z nich psychicky zrútiť
44:25 archeologické miesta. Vedecko experimentálny prístup ku spiritualite. Ľudia boli v minulosti očistení od náboženstiev a politických ideológii. Spiritualitu či nadprirodzené javy nemusíte hľadať v sektách, ale môžete sami meditovať a mať zaujímavé skúsenosti z energiami.
Minister Eduard Heger = šialený náboženský fanatik, rovnakí ako Krajčí.
Richard Vašečka, bláznivý katolibanec. Náboženskí fanatici sa za neho modlili, prorokovali a mali vízie od Ducha Svätého, že bude šéf KDH. Nepodarilo sa a Alojz Hlina na čele KDH zostal. Potom sa Vašečka znovu vrátil k Matovičovi za veľmi ponižujúcich okolností. Je predseda parlamentného výboru za školstvo. Nemali by sme sa starať len do seba a mali by sme sa snažiť pomáhať náboženským sektárom, nemali by sme byť egoisti. Našťastie sa Matovič pohádal aspoň Branislavom Škripekom.
01:00:00 kresťania sa snažia telepaticky komunikovať z „Bohom“ z egregorom kresťanskej predstavy boha, ktoré sú prepojené s démonickými bytosťami. Kresťanský politik je veľmi nebezpečný, pretože môžu mu dávať telepatický rady démonické entity.
Mal som jeden naozaj reálny šokujúci príbeh: Istá silne nábožná žena, mala veľkú víziu od „Ducha Svätého“. V skutočnosti sa ale vyladila na démoniské bytosti, ktoré jej poradili veľmi zle. Chcela mi dať akúsi radu, avšak jej rada, by bola pre mňa naprosto likvidačná. Trochu som sa preľakol, čo odo mňa temné sily chcú. Uvedenej žene som nepovedal celú pravdu, pretože by sa sama vyľakala na aké sračky sa to vyladila. Žiaden kresťan sa ale na žiadne pozitívne energie pri modlitbe k „bohu“ nevylaďuje. Eduard Heger minister financií – predpovedám o ňom, že nebude dobrý minister.
01:07:40 pozabudol som pozastaviť nahrávanie – chvíľa ticha :D
01:09:00 Marek Krajčí vo svojom kazateľskom prejave obdivuje aký je úžasný „duch svätý“, že ktosi v stave ducha svätého bol celý deň a celú noc nahý. Fanatické doslovné prekladanie Biblie.
Slovensku veľmi chýba tak veľmi a pozitívna osobnosť, ako je Mauro Biglino v Taliansku, ktorý prebúdza kresťanov. Preklady Biblie ako problém. 5 slov vo vete z ktorých každé má 4 významy. Čo som nespomenul, tak žiadne revízie prekladov sa po preklade Martina Luthera nerobili. Cirkvi sa radikálne bránia revízii prekladov, pretože by sa cirkevné dogmy mohli zrútiť ako domček s karát.
Dobré by bolo ak by na slovensku existovala organizácia, ktorá by žiakov / študentov oboznamovala s praktikami kresťanských siekt. Dvojaké metre: kým podnikanie je veľmi prísne regulované v zákonoch, náboženstvá cirkvi nie sú regulované vôbec. Aspoň tí najviac radikálni kazatelia by mali byť zatknutí.
1:18:00 Afrika: keď katolícka cirkev narobí viac škody ako islam.
Náboženskí fanatici sa veľmi radi oháňajú pojmom pravda, keď ide na lámanie chleba, tak ukáže sa opak – nie sú ochotní diskutovať a psychicky sa zrútia ak počujú kritické argumenty na ich vieru.
Čo pozitívne si môžeme zobrať od fanatických kresťanov: dávať čo najviac energie do spirituality a mať ju na prvom mieste.
Veronika Remišová, náboženskí fanatici sa za ňu modlili.