Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Mágia v ruskej politike zohráva veľmi dôležitú rolu. Invázia Ukrajiny

00:00 úvod. O čom bude toto video: o Rusko Ukrajinskom konflikte pričom toto video zameriam na význam mágie a na Sergeja Šojgu. Radšej len počúvajte toto video a nepozerajte ho, aby ste sa nemuseli dívať na týchto vojnových zločincov.
Viacero analytikov hovorí, že minister obrany Ruskej federácie Sergej Šoigu je porovnateľné vplyvný ako samotný Putin. Šoigu vyrastal v šamanskom prostredí. Z môjho subjektívneho pohľadu na mňa Šoigu pôsobí ako zničený človek, ktorý vyzerá staršie ako je v skutočnosti. Najdlhšie permanentne pôsobiaci človek na ministerstve v ruskej politike – dlhšie ako Putin. Odkazy z ktorých čerpám informácie o Šojgovi nájdete dole. Citujem z článku z médii:
Šamanský rituál
                    Jedným z jeho prekvapivejších tvrdení bolo, že Šojgu zariadil, aby sa Putin zúčastnil šamanského rituálu na Sibíri, ktorý zahŕňal obetovanie čierneho vlka v rámci rituálu na zlepšenie prezidentovho zdravia.
                    "Kúsok bielej látky bol nasiaknutý vlčou krvou a spálený," uviedol anonymný kanál na Telegrame General SVR spojený so Soloveyom v septembri 2021. „V dyme, ktorý dlho stúpal, vraj videli čierneho havrana. Z nejakého dôvodu bolo toto znamenie vysvetlené Putinovi ako veľký úspech."
                    Šojgu má v súčasnosti osobnú kontrolu nad ruskou vojenskou operáciou na Ukrajine.
                    Solovey v minulosti naznačil, že Putin trpí Parkinsonovou chorobou v počiatočnom štádiu a že má tajnú život ohrozujúcu chorobu, ale nepredložil dôkaz pre svoje tvrdenia.
 
O Šoigovi sa špekulovalo či by mohol byť nástupca Putina. Je to jeden z najviac populárnych politikov.
Šoigu sa venuje čiernomagickému šamanizmu a svoje presvedčenie bezpochyby presadil aj v politike čo sa prejavilo hlavne vo vedení hybridnej psychologickej vojne kedy sa bojuje o myseľ človeka. Spiritualita a psychológia medzi sebou veľmi úzko súvisia. Hybridnú vojnu proti demokratickým štátom vedie ruská vojenská rozviedka „GRU“. Slovensko sa podarilo veľmi úspešne rozložiť a rozdeliť spoločnosť prostredníctvom hybridnej vojny – sme veľmi zraniteľný národ.
Slovensko slovenskí občania prešlo veľmi ťažkou skúškou čo do kremeľskej propagandy – jasne sa ukazuje kto je na strane dobra a zla.
Poznámka na okraj: Za Jeľcina bol Kremeľ posadnutý mágiou. Jeľcin nosil na hlave akúsi prilbu, kde mu mágovia na diaľku posielali energiu, aby si udržoval zdravie, vyliečil sa atď.
13:16 mnohí užitoční idioti zmenšujú a relativizujú zlo spôsobené Putinom. Zaujímavé, že mnohí ľudia aj naďalej veria dezinformačným webom, ktoré ich celý čas klamali o Putinovi. Relativizovať zlo, že Putin napadol Ukrajinu tým, že ho k tomu viacmenej vyprovokoval západ je podobné ako povedať, že Adolf Hitler nebol zas až taký zlý človek, pretože on sa len bránil útokom pred rozpínajúcimi sa demokratickými štátmi, ktoré ho ohrozovali.
Dezinfoscéna sa snaží osloviť ľudí cez ezoteriku. Príklad pobláznených ezoterikov tu.
O svojich vlastných skúsenostiach s čiernou mágiou – ako bol môj Youtube kanál zničený. Čiernomagické útoky z oblasti ezoteriky a náboženstva. Aj kresťanstvo je forma čiernej mágie – náboženstvo uctieva smrť a negatívnu energiu – kresťan si pod pojmom boh predstaví mŕtve telo na kríži. Príklad náboženskej čiernej mágie – náboženstvo má obrovskú moc v politike, čo sa nedá racionálne vysvetliť – príklad so sprísňovaním legislatívy o interrupciách - napriek tomu že 80% ľudí je proti sprísňovaniu, v parlamentne čierna mágia bojuje o myseľ poslancov a v parlamente sprísňovanie interrupcií prešlo. Príklad kresťanstva ako silnej čiernej mágie – náboženské kresťanské vojny – pri križiackych výpravách boli genocídne masakrovaných 90% civilistov ženy deti. Najväčší vojnový konflikt v dejinách Európy bol 80 ročný vojenský konflikt medzi katolíkmi a protestantami.
27:20 o sankciách ako fungujú. Čo je to zmrazenie devízových rezerv. Ako Ruskí politici uvalili sankcie sami na seba.
32:11 budú sa používať jadrové zbrane? Rusko už teraz proti Ukrajine používa termobarické zbrane, ktoré majú porovnateľnú silu ako jadrová bomba. Jadrovými zbraňami sa Putin často vyhrážal aj pred vojnou.
Pri Ruskej armáde sa ukázalo že „cisár je nahý“. Ruská armáda je tiež symbolom prehnitého ruského politického systému. Korupcia vystihuje tento režim asi najviac. Peniaze ktoré mali ísť na rekonštrukciu armády boli rozkradnuté.
Správne som predpovedal, že manažérsky logisticky Rusi budú ťahať za kratší koniec a to sa neskôr v médiach aj potvrdilo.
80% Ruskej oficiálnej mediálnej propagandy bola vojnová propaganda. Ruská elita pripravovala Rusko na vojnu veľmi dlho. Ruskí politici uverili svojej propagande o super armáde.
Ruskí vojaci používajú v Rusku zakázaný ilegálny Telegram, ktorý vytvoril kritik Putina a disident Pavel Durov. Ruská vláda sa ho pokúsila neúspešne zakázať a cenzurovať. Okrem toho že je aplikácia Telegram alternatíva k Whatsappu, poskytuje aj tzv. kanály (napr. https://200rf.com/), ktoré umožňujú informovať veľké množstvo ľudí. Telegram je viacmenej necenzurovaný jediný zdroj informácii. Čo som v podcaste nespomenul, zdá sa, že v Telegramovom kanáli https://200rf.com/ niektorí ruskí vojaci spáchali samovraždu zo zúfalstva. Skoro všetci zajatí ruskí vojaci pôsobia na mňa totálnym psychickým zúfalstvom. Sú to naozaj veľmi ošklivé zábery. Mimo iného mnohí hladujú – ruská armáda zlyháva so zásobovaním.
42:41 paralely s 2. svetovou vojnou, Mníchovská dohoda. Západ zareagoval slabo za anexiu Krymu a na agresiu a vojnu na Donbase.
Legislatívne úpravy, ktoré schválila súčasná vláda, ktoré zjednodušuje registráciu a práva utečencom sú síce dobré ale zneužiteľné ak by sa zopakoval rok 2015 v súvislosti s ekonomickými moslimskými migrantami – politici to nedotiahli tak aby sa to nedalo zneužiť.
Existujú dvojaké typy ľudí – tí ktorí zmenili názor na Putina úprimne a tí ktorí zmenšujú a relativizujú vojnové zločiny Putlera.
52:12 Putin sa ukázal ako zločinec už pri Čečenskej vojne. Čečensko sa chcelo osamostatniť a odtrhnúť od Ruskej federácie. Bombardovanie civilistov. Veľmi časté teroristické útoky z dôvodu moslimských Čečencov v Rusku nemuseli byť primárne spôsobené islamom ale vyvražďovaním civilistov ruskou armádou. Rusko ale danú vojnu prehralo, Putin sa dohodol s bojovníkom Kadyrovom, ktorý je šialený diktátor.
Hlavní ruskí mediálni televízni propagandisti sú milionári. Na jednej strane v televízii šíria nenávisť proti západu, na druhej strane v „dekadentnom“ západe majú bohaté vily v hodnote miliónov eur.
Situácia je podobná ako za 2. svetovej vojny. Tak ako mnoho aj inak dobrých ľudí s mnoho pozitívnymi vlastnosťami naletelo Hitlerovi a jeho propagande, tak aj dnes mnoho ľudí nemá jasno v tom kde je dobro a zlo a relativizujú vojnové zločiny Putina.
O psychopatoch v politike – všeobecne. Putin ako psychopat. Príklady psychopatov v spoločnosti.
1:11:58 súčasná doba nám „poskytuje psychotesty“. Každý človek prechádza skúškou či sa stane obeťou antivaxerskej, kremeľskej alebo náboženskej propagandy alebo nie. Psychicky, duševne, duchovne odolný a pevný človek odolá týmto negatívnym tendenciám.
Ľudia ktorí nezvládnu komplex menejcennosti, ak sa cítia spoločnosťou nedocenení inklinujú ku kremeľskej propagande. Príklad je aj Robert Fico, ktorý hierarchicky za ponižujúcich okolností bol zosadený z kresla premiéra a potom začal šíriť konšpirácie a dezinformácie – predtým nie.
Nečudoval by som sa keby došlo medzi Ficom a ruskými diplomatmi k dohode, že „ak nám budeš Fico šíriť kremeľskú dezinformačnú propagandu, my sa ti odmeníme, že ťa budeme propagovať v dezinfomédiach“.
 
Špekulácie, ktoré vyvolávajú strach: Putin vraj ukryl svoju rodinu v tajnom bunkri na Sibíri https://www.topky.sk/cl/11/2271325/Spekulacie--ktore-vyvolavaju-strach--Putin-vraj-ukryl-svoju-rodinu-v-tajnom-bunkri-na-Sibiri
 
Putin rozpútal na Ukrajine peklo! Utajovanú rodinu ukryl do bunkra – hotového podzemného mesta https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/putin-rozputal-ukrajine-peklo-utajovanu-rodinu-ukryl-bunkra-hotoveho-podzemneho-mesta
 
Jozef Banáš o Putinovi a šamanských rituáloch
 
 
 
Minister obrany Sergej Šojgu. Kto je Sergej Kuzhugetovič Shoigu podľa národnosti? https://vvsc.ru/ministr-oborony-strany-sergei-shoigu-kto-po-nacionalnosti/
 
Pavel hrubá mágia v službách štátu. Mágia v službách štátu https://pobeda-mf.ru/living-room/pavel-gross-magiya-na-sluzhbe-u-gosudarstva-magiya-na-sluzhbe-u/
 
 
Pomůcky pro rýsování, pastelky nebo vojenské učebnice. Ukrajinci se smějí výbavě ruských vojáků Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/valka-ukrajina-ruska-armada-vojaci-spatne-vybaveni.A220303_164149_ln_zahranici_kov