Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Vojna na Ukrajine

  • 00:00 úvod, úvodné slovo. Témy videa. Mnohé moje vízie, predpovede, články podcasty o Ukrajine sa splnili. Vzhľadom k úspešným predpovediam s minulosti sa sa pokúsim predpovedať budúcnosť ako sa bude vyvíjať vojna na Ukrajine. O spojitostiach súčasných udalostí s druhou svetovou vojnou. O tom či nastala alebo nenastala 3. svetová vojna. O meditáciách a víziách na pohorí Tribeč v súvislosti s meditáciou za mier.
  • 02:20 v poslednom videu som hovoril o tom, že súčasťou spirituálnej práce na sebe je sa zbaviť nenávistnej ruskej propagandy. https://youtu.be/Z8XKDEG6A3c Dnes sa tu ukázalo ako veľmi aktuálne, pretože na ktorej strane je dobro a zlo je už nadmieru jasné.
  • Asi 6-7 rokov dozadu som hovoril, že dezinformačné média treba úplne zrušiť – vtedy ešte asi tak 98% ľudí ešte nemalo pre mňa pochopenie (argumentovali slobodou prejavu) – ja som však už videl dva kroky dopredu – dnes o tom hovoria politici ako o úplnej samozrejmosti. Cielené organizované šírenie dezinformácii je nástroj hybridnej vojny a s právom na slobodu prejavu to nemá nič spoločné.
  • Asi tak 6 rokov dozadu som hovoril, že ruskú propagandu netreba podceňovať, pretože funguje ako vylepšená nacistická propaganda – dnes to už hovorí mnoho analytikov.
  • Asi tak cca 6 rokov dozadu som hovoril či už na stránke alebo vo videách, že kolaboranti v hybridnej vojne ako sú predstavitelia dezinformačných webov by mali byť odsúdení za vlastizradu. Niekoľko rokov dozadu len sotva málokto mal pre mňa pochopenie, dnes sa ukazuje že to bola veľmi racionálna myšlienka.
  • Minister obrany za posledné dni hovoril o tom, že dezinfoweby sú platené ruským veľvyslanectvom, ruskou tajnou službou. Minister obrany disponuje priamymi informáciami od vojenskej rozviedky ktorá pod neho patrí. Ja som túto vec tiež úspešne predpokladal.
  • 14:14 o ľudoch, ktorí naleteli ruskej propagande a zmenili názor. Veľmi bolestivé prebudenie sa do reality. Niektorí ľudia by aj život položili za Putina a sú extrémne agresívni ak počujú iný názor ako ruská propaganda. Každého kto kritizuje Putina označili za rusofóba. Aj v roku 2014 bojovala na Ukrajine regulérna ruská armáda.
  • 20:20 o spojitostiach a odlišnostiach súčasnej situácie s druhou svetovou vojnou.
  • Veľký význam vidím z filozoficko spirituálneho uhla pohľadu demonštrácie za podporu Ukrajiny pred ruskými ambasádami – energetická podpora. Internet, čerstvé informácie nám umožňujú sa energeticky viac prepojiť s Ukrajinou a umožňuje nám to bojovať mysľou.
  • 30:07 ako sa situácia bude vyvíjať? Poviem pre mnohých predpoveď udalostí, ktoré budú pre ľudí náročné na pochopenie a budú sa zdať príliš kontroverzné, avšak nasledujúce mesiace a roky mi zrejme dajú za pravdu. Žiaľ situácia je taká, že v podstate spejeme do nejakej miernejšej verzie tretej svetovej vojny. Do vojny sa zapojí viacero armád. Podobne ako sa spojenecké vojská nezastavili pred Hitlerovym nemeckom tak sa nezastavia ani pred Putinovym Ruskom. Putinov šialený zločinecký režim bude zvrhnutý, v Rusku bude demokracia a v budúcnosti bude Rusko aj ekonomicky veľmi prosperovať.
  • Prečo Ukrajinci vojnu vyhrajú?
  • 38:38 pred vojnou zverejňovanie spravodajských informácii kedy Rusi zaútočia sa ukázalo ako veľmi dobrá stratégia. Pár hodín pred útokom prezident Zelenskyj telefonoval s Putinom a Putina to neuveriteľne zaskočilo a zmiatlo.
  • Ukrajinský minister zahraničných vecí prekazil Rusom útok na továreň na Kryme pod falošnou vlajkou s tým že by sa to zhodilo na Ukrajinu – fantastická práca ako zverejnenie spravodajských informácii prekazilo Rusom si vytvoriť zámienku a vojnu.
  • 44:35 mnohí dezorientovaní Ruskí vojaci sa dobrovoľne vzdávajú – vízia na pohorí Tribeč. Čečenskí vojaci na Ukrajine.
  • Ruský generál Gerasimov – cítim z neho niečo temné.
  • Meditácia za mier na pohorí Tribeč – na energetickom uzle – veľmi symbolické miesto, kde som našiel náboje s 2. svetovej vojny – je ta spojitosť, pretože aj súčasná situácia má mnoho spoločných znakov s 2. svetovou vojnou.
  • Meditácia za mier na pohorí Tribeč – v blízkosti objektu, ktorý som považoval za vojenský.
  • Ukrajina má výhodu čo do pomoci západu – západniari čo do mentality sú šikovní manažéri a vojna je o manažmente. Polo komunistické Rusko mentalitou 100-200 rokov dozadu má nevýhodu tendencie zlého manažmentu.
  • 58:40 Vojna bude pre Rusko katastrofou, znamenala by Putinov koniec. Bývalý ruský generál vyzval prezidenta na rezignáciu. Někdejší ruský "jestřáb", generál Ivašov, varuje před válkou s Ukrajinou. Putina vyzval, aby sa zriekol zločinnej politiky.
  • Prečo som sa aj pred vypuknutím vojny obával (a tušil som) že môže vzniknúť, hoci nič racionálne k tomu nenasvedčovalo? Energetické zákonitosti. Ľudia z dôvodu únavy z COVIDu vytvorili negatívne energetické pole v kolektívnom vedomí čo zvyšuje pravdepodobnosť aj ďalších negatívnych spoločenských udalostí ako je aj vojna.

Zaujímavosť len tak na okraj, čo som v podcaste nespomínal:

Putin podporuje teroristov v Líbyi, článok rok 2020 https://www.trend.sk/ekonomika/rusi-vytlacili-pre-libyu-bankovky-miliardu-dolarov-su-to-falosne-peniaze-tvrdia-americania

Polícia upozorňuje, že za schvaľovanie útoku Ruska na Ukrajinu hrozí väzenie a až doživotie https://www.omediach.com/hoaxy/22409-policia-upozornuje-ze-za-schvalovanie-utoku-ruska-na-ukrajinu-hrozi-vaezenie-a-az-dozivotie