Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

"Zázraky" a zázračné "uzdravenia" vo fanatických kresťanských spoločenstvách

V náboženských kresťanských spoločenstvách sa podľa slov niektorých veriacich dejú aj zázraky (aj keď sú to veľmi zriedkavé a vzácne javy). Náboženskí vodcovia argumentujú, že práve zázrak je dôkazom autenticky prítomnosti Boha v ich sekte a preto je možné považovať tú ich sektu za tú pravú. Viac o sektách infiltrovaných do katolíckej cirkvi tu Varovanie pred kresťanským náboženským fundamentalizmom (sektárstvom) http://krestanstvo.czweb.org/clanky/varovanie-pred-krestanskym-nabozenskym-fundamentalizmom-sektarstvom
Istý uznávaný šamanský učenec tiež hovorí, že egregor náboženského Boha sem tam takéto niečo urobiť môže. V súvislosti s touto témou veľmi odporúčam si prečítať tento článok Čo hovoria na kresťanského Boha pôvodní kmeňoví amazonskí šamani?
Tiež tento článok v súvislosti s touto témou odporúčam Egregor náboženstva: hlboké pochopenie kresťanstva. (Veľmi odporúčam)
Treba si ale uvedomiť, že démonické bytosti supai, ktoré sú napojené na náboženstvo nič zadarmo nedávajú a s egregoru Boha omnoho viac berú energiu ako dávajú.
Egregor v samotnom princípe v samom základe viac energie berie ako dáva. Byť kresťanom sa neoplatí.
Nejaká oblasť v živote daného človeka sa môže zlepšiť, ale iné oblasti v živote daného človeka sa zhoršia takže má celkovo viac utrpenia v živote ako pred zázrakom - napr. depresie.
Bytosti supai sú schopné dať energiu len vtedy ak sa im to oplatí - ak budú mať záruku že viac energie dostanú ako vložili. Zázrak sa neudeje ak nebudú mať istotu, že daný zázrak bude rozpovedaný verejne v kresťanskom spoločenstve, aby tak posilnili veriacim ľuďom vieru (=dobre im vymyli mozog) a aby tak do spoločenstva prijali ďalšie zmanipulované ovečky.
Videá s vypláchnutými mozgami - falošnými zázrakmi s prostredia katolíckeho sektárskeho projektu Godzone:
https://www.youtube.com/watch?v=u9C3a6ndL4M
https://www.youtube.com/watch?v=9qwZZ4lLvjE
 
Zmanipulované ovečky s kresťanských spoločenstiev sú často veľmi obetavé a pri modlitbách za uzdravenie nejakého človeka môžu veriaci nasať do seba negatívnu energiu z chorého človeka. Daný dotyčný chorý / nemocný človek sa uzdraví, ale ten človek, ktorý do seba nasal negatívnu energiu, tomu sa negatívne energia zhmotní v jeho osobnom životnom osude rôznymi negatívnymi nenáhodnými náhodami v živote, ktoré mu spôsobia veľké utrpenie. Pre lepšie pochopenie viac to tejto problematike osudu tu : Pohľad šamanizmu na svet
 
Treba si uvedomiť, že človek je z pohľadu šamanizmu mocná božská bytosť a dokáže vytvoriť mocné veci – teda aj egregor náboženskej predstavy Boha. Keď miliardy ľudí dávajú do tohto egregoru náboženskej predstavy boha svoju drahocennú energiu logicky že tento egregor bude mať v sebe veľkú silu – každý človek je vo svojej hlbokej podstate Boh, Božie dieťa, súčasťou Asolútna.
 
Ľudia si neuvedomujú akí je každý jeden človek bez výnimky mocný mág. Hoci veriaci pripíšu zázrak ich Bohu a ich náboženstvu, v skutočnosti si neuvedomujú, že údajné uzdravenie bolo realizované nimi samými: už len samotné viera drobnej skupiny ľudí, že dotyčný človek sa uzdraví je mocná mágia, ktorá sa môže zhmotniť.
Je veľmi smutné ako temné sily vedia všetko otočiť o 180 stupňov na náboženskú manipuláciu – tak to vo fanatických sektárskych kresťanských spoločenstvách chodí. Na miesto toto, aby sa zázrak pripísal silnej magickej božskej sile jednotlivca, sa zázrak pripíše sile náboženských dogiem, sile náboženských sračiek, alebo prípadne sile náboženského vodcu sekty. Na miesto toho aby si ľudia uvedomili svoju magickú silu, zázrak sa len zneužije na náboženskú agitáciu a vymývanie mozgov náboženskými výkalmi.
 
Darmo a zbytočne sa jednému človeku s kresťanského spoločenstva stane nejaký zázrak, keď všetci ostatní členovia sú totálne zničení, zotročení náboženským fanatizmom.

Uzdravenie v cirkvi vs uzdravenia liečiteľov
Kým pri údajných uzdraveniach v rámci cirkvi (kresťanských spoločenstvách) sa uzdravenie hneď zneužije na propagáciu a reklamu náboženstva a náboženských dogiem,
seriózni, nekomerční liečitelia ako je napr. Janko Pravda sú ľudia, uzdravujú ľudí energiou Absolútna, ale uzdravenia nezneužívajú ani na reklamu seba, ani na reklamu šamanskej spirituality.
Totižto je také pravidlo v cirkvi, že vždy ak sa stane nejaké uzdravenie v prostredí cirkvi, tak vždy sa to veľmi hlasno ohlasuje pred čo najširšou verejnosťou, aby si dané kresťanské spoločenstvo sebe robilo reklamu sebe a náboženským dogmám.
Len ako poznámka na okraj: Jankovi Pravdovi potvrdili početné uzdravenia aj samotní lekári. Ľuďom, ktorým lekári diagnostikovali vážnu chorobu/nemoc, bolo po sedeniach u Janka Pravdu po opakovaných vyšetreniach potvrdené plné zdravie.

Moja autentická skúsenosť: zázrak, ktorý nebol zadarmo a bol pridrahý: Ešte keď som bol kresťanom, istý človek hovoril na duchovných cvičeniach svedectvo, že syn si zlomil chrbticu, bol aj v nemocnici a modlitba kňaza mu uzdravila syna - chrbtica zrástla a vrátila sa do pôvodného stavu. Celé to malo ale jeden veľký háčik: daný človek (jeho otec ktorý hovoril svedectvo) trpel extrémne ťažkými depresiami - mal až tak vážne depresie, že aj to svedectvo sa mu hovorilo veľmi ťažko. Tu je jasný autentický príklad toho, že náboženstvo nedá človeku nič zadarmo - bytosti supai človeku nedajú nič zadarmo - na jednej strane stal sa zázrak - synovi sa uzdravila chrbtica, ale otec ochorel na veľmi ťažké depresie, takže v konečnom dôsledku mal ešte viac utrpenia ako keby mal syn zlomenú a neuzdravenú chrbticu!!
Človek ktorý väčšinu času trávi medzi pôvodnými kmeňovými Juhoamerickými šamanmi o egregoroch

Súvisiace články:
Čo hovoria na kresťanského Boha pôvodní kmeňoví amazonskí šamani? http://krestanstvo.czweb.org/clanky/co-hovoria-na-krestanskeho-boha-povodni-kmenovi-amazonski-samani