Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Absurdnosti kresťanstva

Kresťania považujú astrálne cestovanie za niečo zlé, považujú to za okultizmus. Nič si z toho nerobte čo hovoria kresťania o astrálnom cestovaní. Ich sa nedá brať vážne. Ľudia, ktorí veria na náboženstvo (kresťanstvo) sú tí najúbohejší ľudia akí len existujú.
Kresťanstvo, ako hovoria juhoamerický šamani, nie je ľudským dielom, ale dielom démonických bytostí supai, ktorí sa snažia zotročiť ľudí a vycuciavať z nich energiu a majú na planétu zem najsilnejší vplyv s pomedzi všetkých druhov bytostí.
Existuje konšpiračná teória, že CIA vyvíjala alebo vyvíja projekty na dokonalé zmanipulovanie a zotročenie ľudí. Pravda je ale taká, že dokonalý projekt manipulácie a zotročenosti ľudí už dávno existuje stáročia: a je to kresťanstvo a islam. Ja vnímam kresťanov ako dokonalo zmanipulovaných a veľmi úbohých ľudí.
                 Kresťan je ako úbohý zmanipulovaný naprogramovaný stroj a robot. Kresťan je povinný veriť len na náboženské dogmy (a je aj úprimne presvedčený o ich pravdivosti) a má zakázané mať svoj vlastný názor. V kresťanstve je zakázané používať rozum, je zakázané myslieť.
To hovorím ja ako bývalý kresťan a som veľmi vďačný vyššej moci, že mi pomohla sa z tohoto nesmierne mocného začarovaného kruhu manipulácie sa dostať von.
Je na čase, aby sa aj seriózna vedecká akademická psychológia začala vážne zaoberať silou manipulácie náboženstva.
                 Ja vnímam kresťanov ako v podstate duševne chorých ľudí. Psychiatria oficiálne náboženstva nerieši, ale psychiatrická diagnóza, ktorá je pre kresťanov najbližšia, je bludná porucha, resp. bludná psychóza alebo bludná porucha osobnosti. Blud v psychiatri znamená úplné presvedčenie v jednoznačne nepravdivú vec, ktorú danému človeku nie je možné nijak vyvrátiť, nie je ho možné od jeho presvedčenia odhovoriť. Podobne ako psychiatrický pacient si o sebe môže napr. myslieť, že je Napoleon a vyžaduje od ostatných pocty, aj kresťan verí v jednoznačné klamstvo - napr. na kanibalské bláznovstvo ako je Eucharistia a myslí si, že je to nevyhnutné pre jeho spásu.
                 A väčšina tých najviac fanatických kresťanov čo poznám, sú psychicky úplne na dne, sú z nich naprosté psychické vyhorené trosky.
                 Medzi kresťanstvom a nejakou najbláznivejšou a najšialenejšou sektou nie je žiaden rozdiel.
Aký je len úbohý taký človek, ktorí verí na akúsi úbohú mŕtvolu na kríži a zúčastňuje sa obradov s veľmi kontroverznou a zvrátenou kanibalskou symbolikou (to jest pojedanie Ježišovho tela - Eucharistia). Kresťanstvo je zvrátená čierna mágia.
                 Ako veľmi cynická a odvážna manipulácia so strany kresťanstva je aj to, že sa veľmi oháňa aj slovom "pravda". Pravda je to posledné čo by mohlo mať niečo spoločné s kresťanstvom. Kresťanstvo je to najdokonajelšie klamstvo, aké bolo kedy vymyslené.
                 Jediný rozdiel medzi nejakou najšialenejšou sektou a kresťanstvom je ten, že na zvrátenosť kresťanstvo si už ľudia zvykli a za tie stáročia ho prestali považovať za niečo kontroverzné a kresťanstvo si vybudovalo vo verejnosti "dôveryhodnosť".
Avšak to že verejná mienka, resp. kolektívne považuje kresťanstvo za niečo "dôveryhodné", neznamená, že je kresťanstvo OK. Aj väčšina sa môže mýliť, veď aj v minulosti všetci ľudia verili, že Zem je plochá a nebola to pravda.
Takže ešte raz opakujem, medzi najbláznivejšou a najviac manipulovateľnou sektou nie je žiaden rozdiel - iba ak v názore verejnej mienky a počte členov.
                 Tiež nie je treba podceniť ani historickú oblasť kresťanstva. Na akom podklade bolo zavedené kresťanstvo v Európe? Každý, kto sa nebol ochotný stať kresťanom (kto sa nechcel dať pokrstiť), toho buď zabili alebo ho zmrzačili odzeraním nosa, zhabali mu majetok a dali ho do otroctva. Krutosť Stalinovej a Hitlerovej diktatúry bola len kvapka v mori v porovnaní s krutosťou kresťanskej diktatúry. Kresťanstvo je skutočne neporovnateľne väčšie zlo ako Hitlerov nacizmus a Stalinov socializmus.
Je veľký paradox, že nacizmus je vyhlásený podľa zákonov za ilegálny, ale kresťanstvo nie. Ak by sme mali mať rovnaký meter na nacizmus a kresťanstvo, tak by muselo byť zakázané na verejnosti prezentovať kresťanský kríž rovnako ako aj nacistický hákový kríž.
                 Planéta Zem aj s jej obyvateľmi je v zlom a úbohom stave - planáta Zme je planétou utrpenia a agónie. Ak chceme, aby sa niečo zmenilo k lepšiemu,musíme sa predovšetkým zbaviť zla - zbaviť sa náboženstva. Náboženstvo nás zaťazuje a brzdí nás, od samého začiatku bolo vytvorené pre cieľ ľudí zotročiť. To je názor ortodoxných juhoamerických šamanov šamanov, (teda nie kadejakých komerčných šoumenov, ktorí sa na šamanov hrajú).

Treba otvorene povedať náboženstvu "nie".
Nedávajte deti krstiť - nedopusťte, aby kňaz robil na vašich vlastných deťoch čiernu mágiu nich túto čiernu mágiu, ktorá je úvodným zasvätením do kresťanstva. Nedávajte svoje deti na náboženskú výchovu, ani na prvé sväté prijímanie, ani na birmovku. Zakazujte im chodiť do kostola a nedopusťte aby si ich chytilo do svojej zákernej pasce nejaké kresťanské spoločenstvá, ktorá sú svojou manipulatívnosťou veľmi zákerné. Do kresťanského spoločenstva sa ľahko vstúpi, ale ťažko vystúpi.
Nedajte si prekliať váš manželský zväzok sobášnymi cirkevnými obradmi v kostole. Dajte si urobiť civilný obrad.
Ak budete v nemocnici na lôžku, nedajte sa vyspovedať u kňaza ani si nedajte od neho urobiť obrad čiernej mágie, ktorý sa nazýva "pomazanie chorých".
Nedajte si urobiť cirkevný pohreb. Dajte s urobiť civilný pohreb.
                 Dnes sú ešte názory šamanov na náboženstvo pre väčšinu ľudí "kontroverzné", nakoľko túto planétu obývajú ešte nevyvynuté a veľmi nedokonalé duše. Väčšina ľudí nemá záujem o duchovný rast a nerado počúva pravdu. Radšej budú ľudia nepredstaviteľne trpieť ako zmeniť čo i len jeden názor - aj to platí o omných ľuďoch.
Ale ako predpovedajú šamani, planétu Zem čaká len rast smerom kupredu. O nejakých 500-1000 rokov bude vo verejnej mienky obyvateľov Zeme ako úplná samozrejmosť považované náboženstva za zlo, za zlo, ktoré vytvorili bytosti supai.