Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

FSB mind control, psychotronic weapons in Slovakia. Kremlin propaganda. Hybrid war on Slovak area

Propaganda Kremľu má silnejší vplyv na Slovenskú spoločnosť ako domáca vláda

Hybridná vojna Kremľu na území Slovenska

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka)
 
Tento list je akýmsi otvoreným listom pre Slovenských politikov, slovenské a zahraničné tajné služby.
 
To čo by sa nám ešte včera zdalo nemožné je dnes realitou.
Žiadna iná téma na Slovenskú nerozdeľuje spoločnosť ako čarovné slovo „Putin“.
Na Slovensku dokážeme diskutovať o našich domácich politikoch, hoci niekedy môže byť menšie názorové napätie, avšak nie je možné diskutovať o téme „Putin“, pretože ľudia ktorí veria v propagandu Kremľu sú príliš agresívni. Na Slovensku je propaganda Kremľu špeciálne úspešná, v propanandu Kremľu je silne vtiahnutých cca 30% ľudí, pričom 5-10% dokážu byť šialene agresívni ak počujú akúkoľvek kritiku. Týchto ľudí nezaujímajú fakty, nie sú ochotní diskutovať, nie sú si ochotní čo i len vypočuť akékoľvek iné iné ako propagandistické a jednostranné fakty a zapchávajú si pred nimi uši. Jediné v čom majú títo ľudia jasno, je to, že každý kritik Kremľu je nepriateľ, ktorého treba fanaticky nenávisieť a ktorí je platení cudzími mocnosťami, aby „očierňoval“ Putina.
Pri žiadnom inom domácom slovenskom politikovi sa nedokážu ľudia správať tak agresívne, ako keď sa kritizuje Putin.
 
Žiadna iná propaganda nie je v Slovenskej spoločnosti tak silná a vplyvná ako propaganda Kremľu. Slovenské politické strany disponujú veľkými peniazmi na to, aby si mohli urobiť mocnú kampaň, ale žiaden politik nemá tak silne vášnivých a zapálených fanúšikov ako Putin. V Slovenskom informačnom priestore majú ďaleko väčšiu moc propaganda Kremľu ako akákoľvek iná propaganda či politická alebo ideologická kampaň.
Ruská propaganda má ďaleko väčší vplyv aj ako Katolícka cirkev, ktorá si na Slovensku stáročia budovala svoje mocensko – politicko - ideologické štruktúry.
 
Základ propagandy Kremľu je nenávisť
Základ propagandy Kremľu je v súčasnosti nenávisť voči západu ako takému, nenávisť nielen proti USA ale aj proti EU, Veľkej Británii, Nemecku, Francúzsku, celej západnej Európe. Propaganda je podobná propagande nacistov, avšak s tým rozdielom, že na miesto nenávisti voči židom propaganda pestuje nenávisť voči západu a EU. Nepochybujem o tom, že architekti propagandy Kremľu sa inšpirovali hlavne nacistami.
Putin sa ani netají tým, že je vášnivý obdivovateľ ministra Hitlerovej propagandy https://www.youtube.com/watch?v=aiq9zLqfSjo
Nenávisť proti západu, nie je pestovaná len v ľuďoch doma v Rusku, ale aj na Slovensku či v Českej republike
 
Čo z tejto veci vyplýva?
Situácia je naozaj veľmi vážna a nie je ju možné podceňovať ani ignorovať. Slovensko v žiadnom prípade nie je suverénna krajina, keď na Slovensku má vonkajšia zahraničná tajná služba (=FSB) väčšiu moc ako domáci politici. Znie to naozaj desivo, ale je to pravda.
 
Ako je možné, že FSB dokáže prebrať kontrolu mysle nad veľkou časťou Slovenského obyvateľstva?
Odpoveď je veľmi jednoduchá: FSB používa psychotronické zbrane na kontrolu obyvateľstva. Systém psychotronickej manipulácie funguje tak, že našťastie nie je možné pôsobiť na úplne všetkých jedincov, len na tých oslabených, hlavne ľudia ktorí majú sklony na nenávisť, agresiu, negatívne či pesimistické myšlienky/spôsob myslenia, ľudia s komplexom menejcennosti, ľudia s rôznymi psychologickými zraneniami z detstva, ľudia ktorí trpia závislosťou na alkohole a nikotíne, kto má nezdravé stravovanie, kto má akékoľvek vážnejšie zdravotné problémy.
 
Na Slovensku majú ľudia strach kritizovať Kremeľ
Ak sa nejaká verejne známejšia osobnosť odváži kritizovať Kremeľ (napr. na sociálnej sieti), Facebookový účet takéhoto človeka je zasypávaný veľmi početnými vyhrážkami alebo veľmi nechutnými urážkami typu „si koktavý kokot“, „treba ťa obesiť“, „bodaj by si dostal rakovinu“, „takým ľuďom ako ty by mali zakázať činnosť“ , „mali by ťa umlčať“, „máš v hlave hovná“, „si zapletený Sorosom, Židmi, slobodomurármi“.
Práve tí agresívni ľudia, to jest priaznivci propagandy Kremľu sú na sociálnych sietiach abnormálne aktívni. Viac krát som na sociálnych sietiach videl viac útočných a nenávistných ako slušných komentárov, len za to, že si niekto dovolí vyjadriť svoj názor, že nesúhlasí s Putinovou politikou.
Ľudia, ktorí majú odvahu kritizovať Kremeľ, sú takto psychicky šikanovaní a vydieraní.
 
Psychopati v Slovenských propagandistických internetových médiach v službe Kremľu
Kľúčoví ľudia v týchto médiach (napr. Rostas, Huďo, Lichtner), navzdory tomu, že kritických vyjadrení na adresu Kremľu je v Slovenskej spoločnosti či médiach veľmi málo, tvrdia že Slovensko, Slovenská spoločnosť, Slovenské média nenávidia Rusko, Rusov a Putina, čo nie je pravda. Keďže vychádzajú z tejto paranoidno - schizofrenickej ideológie, sú v propagande Kremľu extrémne aktívni, lebo podľa nich údajne „všetci sú proti Putinovi a preto my musíme Putina ochrániť“. Kľúčoví ľudia v alternatívnych médiach chcú úplnú totalitu: neznesú ani to málo ľudí, ktorí sú kritickí ku Kremľu a veľmi ostro na týchto ľudí útočia a vedú proti nim nenávistnú kampaň. Medzi najčastejšie témy propagandistických webov patrí útočná a nenávistná kampaň proti ľuďom ktorí si dovolia kritizovať Kremeľ.
 
Ako reaguje na túto destabilizáciu Slovenska samotná Slovenská spoločnosť?
Naša spoločnosť tento problém bagatelizuje, podceňuje. Klameme samých seba a hovoríme, že situácia je „normálna“.
 
Ako sa zachovali Slovenskí politici k tejto zlej situácii?
Väčšina najvplyvnejších politikov sú vazali a tichí kolaboranti Kremľu.
Robert Fico je proti sankciám na Rusko.
https://www.webnoviny.sk/fico-nesuhlasi-sankciami-proti-rusku-ale-nechce-ist-proti-jednote-eu/
Predseda Slovenského parlamentu rečnil v Ruskej dume, kde sa veľmi pochvalne vyjadroval k Putinovej politike. Ani slovo kritiky.
https://slovensko.hnonline.sk/1063886-blahova-si-pozrela-prejav-danka-v-moskve-ten-chlap-skoro-nechtiac-vyhlasil-vojnu-rusku-tvrdi
https://www.webnoviny.sk/andrej-danko-bude-historicky-prvym-slovakom-ktory-vystupi-v-ruskej-statnej-dume/
 
Reakcia USA ako veľmocina rozvratnú propagandu Kremľu na území Slovenska
Politici, úrady, tajná služba USA pravdepodobne o tejto situácii vie a aj na to reaguje. Rusko odpoveď už dostalo. A to vo forme vo forme ďalších tvrdých ekomonických sankcií na Rusku v roku 2018.
Ruským politikom by som pre záujmy ich vlastnej krajiny odporúčal, aby prestali tlačiť na pílu s touto propagandou a psychotronickou manipuláciou, pretože Rusko sa tým dostane len do ďalšej izolácie v dôsledku ekonomických aj diplomatických sankcií.
 
Je situácia na Slovensku silnou stránkou FSB?
Celá vec má aj svoju druhú odvrátenú stránku. Nie je to prejav sily ale slabosti. Skapíňajúca kobyla kope najviac. Totalitný režim v Rusku melie z posledného, keď je nútený takto tlačiť na pílu.
Ľudia, ktorí veria v propagandu Kremľu sa stali symbolom hulvátstva a nenávisti.
Kremľu sa veci vymkli s popod kontroly – v skutočnosti títo ľudia Kremľu robia zlé meno.
 
Je dosť možné, že FSB sa veci vymkli s popod kontroly a je možné, že k tejto nešťastnej situácii došlo v dôsledku zlej spätnej väzby v dôsledku jazykovej bariéry. Súdruhovia s FSB zrejme podcenili situáciu a sami si neuvedomili, čo spôsobili psychotronickými zbraňami.
 
Určité percento ľudí sa z propagandy Kremľu úplne zbláznilo. Obhajovanie Putina a Kremľu sa stalo symbolom bláznovstva. Skalní Slovenskí fanúšikovia Putina reagujú na kritiku propagandy Kremľu ešte viac agresívne ako náboženský fanatik na zneuctenie náboženských symbolov či náboženských podstáv.
 
Úloha Slovenských politikov
Mali by Ruskou stranou diplomaticky vyjednávať, vysvetliť im túto situáciu. Požiadať Ruskú stranu aby prestala používať psychotronické zbrane.
 
Právne riešenie na dezinformačné weby. Súdy, polícia, tajné služby
Vlastníci nenávistných webov sa obhajujú slobodou slova.
            Zákony sú dobré. Nie je ich treba meniť. Dôležitá je ale zmena fungovania polície, tajných služieb a súdov, ktoré by mali mať úplne iný prístup k dezinformačným webom.
            Štát by mal financovať právnickú organizáciu, ktorá bude mať za cieľ monitorovať a zároveň zabezpečovať účinné obvinenia, žaloby na lokajov Kremľu.
            Celé alternatívne média sú založené na nenávisti voči západu a za hanobenie rasy, národu, sú veľmi prísne tresty.
            S právneho hľadiska by mali tajné služby veľmi prísne a dôsledne kontrolovať každú činnosť dezinfowebov, vrátane finančných transakcií, ktoré by mohli odhaliť financovanie so strany Moskvy. S právneho hľadiska môžu tajné služby robiť túto činnosť legálne nakoľko ľudia pracujúci v dezinfoweboch sú podozriví s trestného činu hanobenia rasy, národu a presvedčenia. Nie je možné tolerovať pochybné weby, ktoré nie sú založené na ničom inom ako len nenávisti
 
Úloha USA
Diplomaticky vyjednávať s Ruskom a pod hrozbou ešte väčších sankcií žiadať od Kremľu prestať používať psychotronické zbrane.
 
Úloha EU
Rovnaká ako pri USA s tým rozdielom, že by EU mala použiť aj viac spôsobov proti propagande
*****************************************
*****************************************
Pre lepšie pochopenie celej problematiky viac v týchto dvoch videách/odkazoch. Hovorím tam aj o téme psychotronickej manipulácie a hlavná téma je propaganda z Ruska
 
Psychologická podstata zahraničnej propagandy. Obrovské rozdiely na Slovensku a Česku