Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Ideológie, mediálna propaganda a egregory

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)

 Silná fanatická a horlivá zapálenosť za alebo proti nejakej ideológii alebo proti niečomu je veľmi silný manipulatívny egregor. Ide o rôzne náboženstvá (hlavne kresťanstvo a islam) či politické systémy ako nacizmu, komunizmus. 

Môže ísť napr. o fanatické fandenie Rusku, Putinovi, Amerike-americkej vláde, alebo naopak fanatické nenávidenie Ruska či Ameriky.
Patologicky nebezpečnú a okatú manipuláciu je vidieť hlavne v rádiu Slobodný vysielač. Samotní moderátori sú úbožiaci a obete manipulatívnych egregorov a pri samotných poslucháčoch je to ešte omnoho horšie.
Silná fanatická zapálenosť za rôzne ideológie spôsobia to, že daný človek na svoju ideológiu nie je schopný prijať akúkoľvek kritiku, hoci by to mohla byť jednoznačne dokázaná pravda. Na Slobodnom vysielači sa nikdy nepriznala žiadna kritika Putina ani Ruskej vlády. Poslucháči sú tak extrémne zmanipulovaní a zmagorení, že v Rusku je naprostá cenzúra médii, cenzúra internetu a mnoho ďalšieho im vôbec nevadí a neprekáža. Avšak naopak neobjektivitu západných médii veľmi ostro kritizujú – akýsi dvojaký meter....
A podobný princíp vidíme aj na náboženstvách – ľudia si na svoje náboženstvo žiadnu kritiku nepriznajú, ale naopak radi vidia chyby na iných náboženstvách. Je jedno či ide o náboženský alebo ideologický egregor – oboje fungujú na rovnakom princípe.
Zaujímavý príklad egregoru je aj veľmi známy publicista žijúci na Slovensku Sergej Chelemendik otvorene ospevuje a uznáva Stalina. Sergej Chelemendik je človek ktorý má energetické centrá a auru vo veľmi zlom stave. Aj pred tým ako som o ňom vedel, že velebí Stalina, som z neho cítil veľa negatívnej energie.

*******************************************
 Ľudia, ktorí sa stali obeťami nejakej ideológie (resp. dali sa vtiahnuť do nejakej ideológie (alebo náboženstva)), sú ťažko energeticky zaťažení a ich energetické centrá sú silne znečistené.
Takíto ľudia si myslia o sebe, že najviac so všetkých poznajú kde je pravda, myslia si o sebe, že poznajú absolútnu pravdu a za túto pravdu sú ochotní aj položiť život. S týchto ľudí je aj cítiť veľa negatívnej energie a to najmä pri tom, keď si obhajujú svoju ideológiu. Človek vtiahnutý do ideológie rozmýšľa len čiernobielo a na svoju ideológiu nie je schopný si vypočuť kritiku. Nie je schopný si vypočuť iný názor a vziať ho do úvahy. Len neustále bude bojovať za svoju pravdu.

Silnú ideologickú zapálenosť je vidieť hlavne pri silne proruských poslucháčoch Slobodného vysielača (poprípade iných alternatívnych médii) alebo pri všetkých priaznivcoch alternatívnych médii, ktorí boli silne zapálení za referendum o rodine.

Človek, ktorý sa nedal vtiahnuť do nejakej ideológie si až tak veľmi nemyslí že vie kde je pravda, nevidí veci čiernobielo a vie počúvať a vziať do úvahy názory s oboch strán.
Ideologicky zapálený človek hoci si myslí že najviac so všetkých vie kde je pravda, v skutočnosti je od pravdy najďalej.

**********************************************************
Ako krásnu ukážku ideologickej zapálenosti uvediem nasledovný príklad človeka, ktorí by aj život položil za Kotlebu a snaží sa argumentovať proti všetkých ľuďom, ktorí Kotlebu kritizujú (aj zapálenosť za Kotlebu je možno vnímať ako ideológiu). Tu sú jeho dve komentáre. Z jeho komentárov je cítiť negatívnu energiu:

“Kotleba nie je ani náhodou príčinou, je len symptómom choroby našej spoločnosti.”
Prečo si to myslíš? Každý občan predsa má právo voliť (koho uzná za vhodné) a byť volený, nazývať toto právo symptómom choroby je nemiestne. Ak by som s takouto argumentáciou súhlasil, potom sa za symptóm choroby dá považovať skôr voľba strán štandardného politického spektra, pretože po štvrťstoročí demokracie je nad všetky pochybnosti zrejmé, že ide iba o bandu zlodejov a poskokov v službách oligarchov a zahraničných záujmov. A ak toto nie je rakovinou tejto krajiny, potom ňou nemôže byť ani Kotleba, ktorý na rozdiel od menovaných nič neukradol, nesprivatizoval a neskláňa sa pred diktátom US ambasády a Bruselu.

Voľby nie sú súťažou Miss Sympatia. Politika je o záujmoch, preto mi je ukradnuté aký má Kotleba profil osobnosti, podstatné je, že nekradne a plní svoj program. Jeho agenda, ktorú v rámci svojich možností plní do bodky je mi oveľa bližšia ako výsledky politík kleptomanov a vlastizradcov zo štandardného spektra.
Alternatíva, ktorá by bola pre mňa prijateľná, v súčasnosti na politickej scéne neexistuje.

Slobodný vysielač ako egregor, všeobecne

Rádio Slobodný vysielač je veľmi nebezpečný a negatívny egregor, hoci vznikol s dobrým úmyslom. Ide o rádio kde sa pestuje nenávisť voči politikom, je to rádio negativizmu, zlosti a pesimizmu. Toto rádio je spájané s veľmi negatívnymi energiami.

Každý egregor spája ľudí s rovnakým zmýšľaním. Slobodný vysielač predovšetkým spája ľudí ktorí sú plní pesimizmu, negativizmu a zlosti (sú to úbožiaci, ktorý majú slabé a znečistené energetické centrá a slabú auru). Je to veľmi nebezpečný projekt, ktorý Slovensku nesmierne škodí.
Slobodný vysielač šíri po celom Slovensku negatívnu energiu. Problém je ale v tom, že negatívna energia nie je len niečo teoretické, ale aj to, čo sa „zhmotní“ a prejaví sa v živote človeka napr. tým, že bude mať v živote viac utrpenia a bude ho prenasledovať v živote viac negatívnych „náhod“.
Ďalej v Slobodnom vysielači vystupujú kontroverzní ezoterickí šarlanáni ako úbožiak Emil Páleš či Tomáš Lajmon.
Emil Páleš sa v niektorých celých reláciách sám seba vychvaľoval aký je úžasný a obhajoval si sám seba pred svojimi kritikmi. Veľmi egocentricky zamerané celé relácie. Takýto psychicky narušený človek je braný v Slobodnom vysielači úplne vážne a ani v komentároch na FB ho nikto nekritizuje, pretože poslucháči sú ním úplne zmanipulovaní a zmagorení.

V Slobodnom vysielači bol jeden z najviac vplyvných moderátorov aj psychicky narušený človek menom Martin Urminský. Tento človek zámerne neplatil alimenty, aby mohol byť v base. Z tohto človeka som vždy cítil nesmierne veľa negatívne energie a každý kto tohto človeka počúval prijal do seba veľmi veľa negatívnej energie. Takéhoto úbožiaka počúvali tisíce ľudí a tento človek mal na ľudí nesmierne negatívny vplyv.

Celkovo Slobodný vysielač je energeticky veľmi nízky ergegor (pomaly vibrujúci).

Ideológia proruskej propagandy
Slobodný vysielač urobil s ľudí totálne psychické trosky, ktorí nie sú schopní prijať akúkoľvek kritiku na Ruskú vládu - boli by schopní položiť aj život za Ruskú propagandu. A radšej by sa títo ľudia obesili, akoby mali prijať nejakú kritiku na Ruskú propagandu. Zmanipulovaní ľudia proruskou propagandou Slobodným vysielačom doslova fanaticky bojujú za proruskú propagandu.

Nenávisť v Slobodnom vysielači
A všetci tí najskalnejší a najpravovernejší poslucháči SV sú psychické trosky.
Rádio Slobodný vysielač urobilo s ľudí psychické trosky, ktoré len vedia na všetko nadávať a všetko preklínať.
Dokonca aj keď bol v relácii vtedy ešte apolitický človek s alternatívnymi názormi Boris Kollár, tak hneď sa na Facebooku objavili závistlivé a zlostné komentáre proti nemu.

Súvisiace videá
Psychotronické manipulačné zbrane Ruskej rozviedky. Totálny brainwashing. Kremeľ manipuluje s vedomým ľudí
https://vimeo.com/145488475

Americká vs Ruská propaganda
https://vimeo.com/145489174