Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Kult Márie a ruženca – démonický kult

 
To o čom sa hovorí v tomto videu platí aj o ruženci
 
Ruženec, resp. kult Márie je podľa mojich skúseností ako bývalého katolíka to najviac démonické čo v Katolíckej cirkvi vôbec je.
 
Pamätám si keď som sa ešte ako dieťa musel s rodičmi proti svojej vôli modliť ruženec - spoločne celá rodina. A to každý deň. To čo som pri tých modlitbách cítil bolo naozaj desivé – bolo z toho cítiť doslova pekelné energie – veľmi negatívne energie.
Už vtedy hoci som bol kresťanom, som podozrieval rodičov, že spolupracujú s diablom. Ruženec som nenávidel.
Je to naozaj pravda – to že vám niečo odoberá energiu to tam naozaj je cítiť. Pri každej modlitbe je cítiť ako je vám odoberaná energia ale pri ruženci obzvlášť.
Moje osobné skúsenosti potvrdzujú to čo sa hovorí vo videách, že s egregormi sa prepájajú aj tzv. dravčie démonické bytosti.
 
Čo bolo vtedy najsmutnejšie, že ani som sa nemal komu s touto skúsenosťou podeliť. Hovoriť o tom ľuďom s náboženského prostredia by bolo zbytočné – ešte by som bol ja označený za toho v ktorom je chyba.
 
Ženský pasívny princíp Márie sa dá omnoho ľahšie zneužiť na agresívny egregor, ktorý bude efektívne s ľudí vysávať energiu, nakoľko ženský princíp skôr prijíma ako dáva energiu. Samozrejme s kultu Márie a ruženca som necítil ani tak niečo ženské ako niečo démonické.
 
Zaujímavé, že rodičia a súrodenci boli tak zaslepení náboženskou indoktrináciou, že démonické energie ktoré tam bolo cítiť im akosi vôbec nevadili.
 
Katolícka cirkev má vlastných exorcistov (=vyháňačov vymietačov) diabla. To je ale naozaj komické. V katolícki exorcisti prvom rade by mali vyhnať diabla zo všetkých katolíckych veriacich ktorí sa modlia ruženec.