Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Suverénna slovenská politika vs. služba Putinovi. Rétorika krajne pravicových politikov má trhliny

Robert Fico, Andrej Danko, Rudolf Huliak veľmi radi hovoria o potrebe suverénnej Slovenskej politike a politických oponentov ako napríklad Korčok, obviňujú, že slúži cudzím mocnostiam a americkej vláde.
Táto propaganda je žiaľ dosť tragikomická a je mi ľúto ľudí, ktorí jej veria.
Šíriť ruskú propagandu o konflikte na Ukrajine, relativizovať ruskú agresiu na Ukrajine, vyzývať na odmietanie pomoci Ukrajine a podobne nemá nič spoločné so suverénnou Slovenskou politikou, ale naopak práve takáto politika pôsobí ako slúženie cudzej mocnosti to jest Rusku a Putinovi.
Pojem „suverénna národná politika“ sa nám vplyvom ruskej propagandy a politikov ktorí ju šíria úplne sprofanovala.
Je smutné, že pod pojmom „suverénna politika“ sa myslí slúžiť Putinovi a pomáhať mu s propagandou.
To aby sa Ukrajina bola schopná brániť pred Ruskou agresiou je aj v národnom a suverénnom záujme Slovenska, pretože nechceme mať spoločné hranice s agresorom Ruskou federáciou.
 
(Čo sa týka Rudolfa Huliaka, tak tohto politika vnímam ako odborníka na ochranu prírody a túto politiku robí dobre, avšak s jeho krajne pravicovými politickými názormi nesúhlasím. Tiež ako problém vnímam mediálne rozdeľovanie spoločnosti, ktoré vedú ľudí k tomu aby ľudia vnímali politiku čiernobielo, ale ona čiernobiela nie je. Každý politik má svoje pozitíva a negatíva).