Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Ruský špión Igor Girkin Strelkov trefne, tvrdo a pravdivo naložil Putinovi

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj video z iného súdka)
 
Strelkov bol tzv. hlavný „separatista“, veliteľ a bol zneužitý Kremľom na vyvolanie vojny na JV Ukrajiny. Mal pozitívny názor na Putina, neskôr však názor zmenil. Alternatívne média mali svojho času pozitívny názor na Strelkova ako aj na „separatistov“ ako celok. Dnes sa k tomuto človeku už alterntívne dezinformačné weby nepriznajú. Z tohto rozhovoru, by dostali prívrženci alternatívnych médii infarkt, pretože toto sa do Putinovej propagandy nehodí. Vyberám niektoré najdôležitejšie ukážky z novinárskeho interview so Strelkovom. Hovorí o veľmi zlej situácii na Donbase. Hoci JV Ukrajiny patril medzi ekonomicky najviac úspešné, Strelkov si ale servítku pred ústa nedáva a vyčíta separatistom, že sú mafia ktoré urobila región veľmi chudobný a biedny. Tento rozhovor by alternatívne média nikdy nechceli zverejniť, to sa to Kremeľskej propagandy vôbec nehodí. Strelkov hovorí o veľmi drsnej pravde. Hoci nenávistná propaganda ruskej propagandy alternatívnych médii hovorí o nenávisti voči západu, v Strelkovej Deklaraci se také hovoří o nezbytnosti přeměny Ruska na stát, který zavede vízový režim pro státy Střední Asie, ale pro občany USA a EU a dalších rozvinutých zemí žádá naopak usnadnění vstupu do země.
Ďalej Strelkov nevylučuje, že ho zločinecký politický režim v Rusku režim za kritiku Putina raz uväzní.
Relatívne pozitívne sa stavia k Navalnému a k liberálnym politikom.
 
Strelkov bol hlavným vodcom a otcom takzvaných. proruských separatistov na Donbase. Alternatívne dezinformačné média nikdy o Igorovi Girkinovi Strelkovi nič nepovedia a tohto mena sa boja ako čert svätenej vody, pretože by sa im propaganda, ktorú šíria zrútila ako domček s karát. Igor Girkin je ruský občan, dôstojník ruskej vojenskej tajnej služby GRU, a bol Ruskou vládou zneužitý na rozpútanie vojny na juhovýchode Ukrajiny. Tento človek opakovane na viacero tlačových konferenciách prezradil to čo sa verejnosť nemala nikdy dozvedieť: že tzv. separatisti nie sú žiadni domáci partizáni ale profesionálni ruskí vojaci, ktorým on velil.
Potom ako prezradil tieto informácie ako bol zneužitý ruským prezidentom na rozpútanie vojny na Ukrajine, bol Strelkov z tajnej služby vyhodený a vzali mu všetky hodnosti. V súčasnej dobe je Strelkov jeden z najväčších opozičných kritikov Putinovho diktátorského zločineckého režimu.
 
Najdôležitejší výber z rozhovoru so Strelkovom:
Když v roce 2014 Putin tak výrazně změnil vnější i vnitřní politický kurz, měl souběžně s tím vyměnit i všechny kádry. Jegor Prosvirnin mě za to vždycky strašně kritizuje, ale tenhle Stalinův citát si pamatují všichni: “Všechno je to o správných lidech.” Pokud ty nejdůležitější úkoly svěříte lumpům a darebákům, není se pak co divit, že všechno rozkradou a rozprodají. A Putin nikoho ze svých lidí nevyměnil. Část podědil ještě z Jelcinovy éry, část si vybral sám ze svých kamarádů z juda a různých leváren. Jeho lidé umí jen krást, nic jiného jim nejde. Věřil jsem, že proces obnovy kádrů začne, že k plnění nových úkolů Putin vybere životaschopnou skupinu nových lidí, protože jak chcete byť i jen politicky soupeřit se Západem, když děti ministra zahraničních věcí studují ve Velké Británii, když vlastní děti bydlí v Nizozemí, když bývalá rodina člověka, kterému je svěřena odpovědnost za Ukrajinu, žije celá v Londýně.
 
Novinárka: Vím, že s Donbasem udržujete vztahy. Co si myslíte o tamní humanitární situaci? Například, Alexandr Žučkovskij opakovaně píše, že značná část humanitární pomoci se jednoduše rozkrade.
Strelkov: Co se týče rozkrádání, tak to nemůžu říct přesně, zas tolik informací nemám. Ale mluví se o tom dost, myslím, že většina toho je pravdivá.
Ale tvrdit, že je to pravda, nemůžu. Žučkovskij je víc v obraze, je na místě, a nechápu, proč by lhal.
Vím, že hlad tam teď není.Nejhorší to bylo v zimě 2014 a 2015, kdy nebylo sociální zabezpečení a staří lidé skutečně umírali hladem. Teď už se nic takového neděje. Ale úroveň Donbasu směřuje k chudobě, protože se území stále rozpadá. Hospodářské vztahy s Ukrajinou jsou přetrhány, s Ruskem taky nejsou normální. Všechno řídí mafie.
Situace je odporná. Moskva prostě zradila ruské obyvatelstvo v Donbasu. Je tam chudoba, rozvrstvení společnosti, vytvořila se nová skupina oligarchů, většina obyvatelstva žije v chudobě.
 
Novinárka:Víte, že nacionalisty v naší zemi zavírají. Nebojíte se, že se spolu s vašimi spojenci ocitnete ve vězení?
Strelkov:Nejsem nacionalista proto, že chci zničit všechny ostatní národy, ale proto, že lituji náš ruský národ.
***********
I já si představuji, co se se mnou může stát, když se ocitnu ve vězení.
 
V tomto smyslu nejsem s Navalným ve sporu: celý systém pracuje na korupčním pravidle “ukrást, prodat, vyvézt za hranice”.
***********
K řadovým liberálům s bílými stužkami nechovám žádné nepřátelství. Myslím, že když dokážeme vybudovat normální stát, najdou si v něm své místo, Bože dej, aby byli šťastní, bohatí a měli hodně dětí.
***********
Vyjadrenie Strelkova o Putinových ľuďoch je veľmi drsné:
Když zítra u nás převezme moc Hitler, všichni se zapojí do řad NSDAP, když to budou Američané, budou je vítat se slzami radosti v očích. Když zítra přijede v tanku Porošenko, zjistí se, že jejich dědeček byl Ukrajinec nebo babička Židovka.