Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Dezinformačné média menia stratégiu. Snažia sa osloviť ľudí cez ezoteriku. Tomáš Hlaváč, Silvia Šuvadová

Za posledný rok aj pol už dezinformačné média nesledujem. Dezinformačné média chvalabohu strácajú vplyv a nechcem sa rozčuľovať nad touto primitívnou sektou a znižovať sa na ich úroveň.
Nie je žiadnym tajomstvom, že dezinformačné média sú platené ruskou tajnou službou.
Norbert Lichtner sa raz preriekol a priznal akéhosi záhadného sponzora, ktorým najskôr nebol nejaký bežný slovenský podnikateľ ale obávam sa že najskôr Ruská vláda. Štedrého slovenského podnikateľa by Lichtner určite nemal dôvod zatajovať.
Nevylučujem že sú podobne platené ako bol platený Harabin počas predvolebnej kampane z rôznych pochybných schránkových firiem z Česka.
 
Nemám nič proti tomu, ak aj v dezinformačných médiach sú ezoterické relácie,pokiaľ je jasne oddelená nenávistná, štvavá, dezinformačná, politická propaganda od duchovna a ezoteriky.
Bohužiaľ len čistou náhodou som natrafil na obsah dezinformačných médii, kde som si všimol pravý opak, kde duchovno a neskutočne primitívne dezinformácie sú zmiešavané do jedného celku. Donedávna boli tieto veci ešte oddelené.
                 Táto ezotericko-politicko-dezinformačná propaganda je psychologicky veľmi dobre premyslená. Autor relácie dáva svojim nasledovníkom pocit nadradenosti nad ostatných, že my prebudení sme niečo viac ako tí ostatní neprebudení, ktorí neveria na ruskú propagandu a dezinformácie.
                 Autor tiež vedie svojich nasledovníkov k tomu, že súčasťou duchovného rastu a duchovnej pokročilosti je aj veriť v primitívnu politickú pro-kremeľskú propagandu a dezinformácie. Perfektný spôsob ako cez hlad po spiritualite priviesť ľudí k politickej propagande. Fantastické „perpetuum mobile“ na propagandu. Neskutočne rafinované. Je len ťažko veriť v to, že takéto niečo mohlo vzniknúť bez toho aby v tom nemala prsty ruská rozviedka.
                 Jednoznačne som presvedčený, že dezinformačné média, ktorých základom je šíriť strach a nenávisť, sú dielom temných síl na tejto planéte. Je tragikomické, že hosť v relácii sám seba prezentuje ako ten ktorý je na strane svetla. A práve to je aj na pomýlenie ľudí.
                 Ďalej dezinformačné média zneužívajú hlad ľudí po spiritualite a cez spiritualitu ovládajú a manipulujú ľudí k rozvratným politickým dezinformáciám.
                 Kým v minulosti sa dezinformačné média snažili osloviť ľudí hlavne cez konzervatívnu tradičnú kresťanskú propagandu, z cieľom osloviť hlavne kresťanov, teraz pridali aj ďalší kaliber, snažia sa osloviť ľudí cez spiritualitu.
                 Bolo by rozumné ak by autor relácie Tomáš Hlaváč mal aspoň toľko sebareflexie a úcty aby nemiešal primitívnu dezinformačnú a politickú propagandu s duchovnom a ezoterikou. Hlúpe ovečky Tomáša Hlaváča sú vedené aj k tomu, aby sa pozerali nekriticky na ruskú vládu nekriticky a ako na spasiteľa.
                 Tomáš Hlaváč trepe na môj vkus až tak primitívne sprostosti, že by ma fakt zaujímalo, či to robí len pre peniaze pre ruskú rozviedku, alebo v to čo hovorí je aj úprimne presvedčený. Nechce sa mi veriť, že v tú stoku ktorú hlása aj úprimne verí. Veľmi rád by som si s ním sadol pri pive a možno by po treťom pive povedal, že to robí len pre peniaze. Nečudoval by som sa. Za málo roboty veľa peňazí môže byť veľmi lákavá ponuka.
                 Tiež veľa sa čudujem, že Norbert Lichtner ako ateista a skeptik moderuje takúto šialenú reláciu. Možno dostali zadanie od ruských tajných a Lichtner ako ho dobre poznáme, je bez morálneho charakteru a pre slušné peniaze za minimum roboty by bol ochotný robiť čokoľvek.
                 Tiež veľmi ma prekvapilo, že reláciu Tomáša Hlaváča podporila aj známa ezoterička, influencerka Silvia Šuvadová. Odkazy tu, tu a tu. Doteraz som si myslel, že táto žena je v celku rozumná a v celku v pohode. To že raz urobí takúto šialenosť, by ne nenapadlo ani v najhoršom sne. Úprimne by ma zaujímalo, či Silvia naozaj úprimne verí na primitívnu politickú propagandu dezinformačných médii alebo či podľahla pokušeniu rýchlo a ľahko zarobených peňazí. Hlúpučké žieňa mohlo byť zneužité na propagáciu pro-kremeľských dezinformácii. Možno si ani neuvedomuje že bola namočená do poriadne nechutnej hry ruskej tajnej služby.
***********************************************************
Príklad relácie
Boj o planétu a mysle ľudí. Časť XXIII. https://www.youtube.com/watch?v=Wm2ZQjMkuXo
 
Ďalšia primitívna dezinformačná stoka
***********************************************************

Ruská propaganda vs hoaxy o koronavíruse

Základ ruskej propagandy je ovládať ľudí cez emócie strachu. Avšak pri koronavíruse sa udiala výnimka. Šíria sa presne opačné dezinformácie, že korona vírus je neexistujúca vec zinscenovaná elitou. Šíria sa tiež dezinformácie zmenšujúce vážnosť koronavírusu až do extrémov. Prečo urobila ruská propaganda v tejto veci výnimku? Dôvod je veľmi jednoduchý. Rusko je veľmi chudobná krajina so zdravotníctvom na úrovni krajín tretieho sveta a ruské zdravotníctvo koronu nezvláda. Jediné riešenie pre ruských politikov ako docieliť to aby ľudia v Rusku nestratili dôveru vo vládu úplne, aby ľudia skrachovaný režim nezvrhli masovými protestami, je zmenšovať vážnosť koronavírusu propagandou. A propaganda z Ruska sa ľahko premiestni aj na Slovensko – takých príkladov je veľa.