Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Neuveriteľné: nechutná „sexuálna výchova“ v katolíckych kostoloch. Kontroverzné letáky o homosexuáloch

Naozaj si nerobím srandu.

Po Katolíckych kostoloch, pravdepodobne celoplošne po celom Slovensku začali rozdávať nesmierne kontroverzné letáky. Miestny farár letáky veľmi propagoval a povedal, že tie letáky sú priamo od Aliancie za rodinu. Leták si môžete stiahnuť tu Download katolici-brania-manzelstvo.pdf

Letáky boli dvakrát zložené, a majú 3 stĺpce. Obsah letákov, má radikálne homofóbny obsah. Hoci kresťanstvo učí lásku, ale tam je jasná nenávisť. Podľa oficiálneho učenia, Katolícka cirkev homosexuálov neodsudzuje, ak držia celibát. Avšak tento plagát je plný nenávisti a všetkých homosexuálov bez rozdielu odsudzuje. Homosexuálov tam nazývajú vulgarizmom „sodomisti.

Hoci v kresťanstve je sexualita tabu téma o ktorej sa otvorene nehovorí, čo ma veľmi šoklo na týchto plagátoch sa hneď natitulnej strane hovorí o nechutných sexuálnych detailoch.
Ja to nazývam katolícka sexuálna výchova. (Inak kresťanskí aktivisti silne bojujú proti sexuálnej výchove na školách)
Najviac šokujúci je nasledovný obsah z letáku na titulnej strane:
Pohlavne nekompatibilné obcovanie je opakom manželstva. Sodomia, čo zahŕňaanálne a orálneukájanie, nie je prejavom lásky ani medzi pármi toho istého, ale ani opačného pohlavia.

Myslím si, že takmer všetky informácie na letáku sú nepravdivé – sú jednoducho klamstvo.Náboženským fanatikom by som neveril ani slovo. Sú to ľudia, ktorí nemajú rozum.

Autorka letáku Jana Tutková sa vo svojej nenávistnej a klamlivej kampani dokonca odvoláva na psychiatriu! Odvolávať sa na psychiatriu pre účel klamania považujem za absurdné. Veď kresťania by mali hovoriť iba pravdu a nie klamať. Keby sa aspoň pani Tutková držala poctivo kresťanských hodnôt a neklamala.
Jednak psychiatria nepovažuje homosexualitu za chorobu (s tým nemajú problém ani fanaticko-kresťanskí psychiatri, pretože psychiatria je o niečom úplne inom) a jednak a liečba homosexuality celkom vždy dopadla jasnými neúspechmi.
A niektorí kresťania dodnes ignorujú vedu a pokúšajú duša homosexuálov liečiť: ide o tzv. Ex-gay organizácie. Vedu ale človek neoklame a tieto kresťanské kontroverzné ex-gay organizácie sú preslávené tým, že majú veľký neúspech. Kresťanskí fanatici sa sami týmito organizáciami strápnili. http://en.wikipedia.org/wiki/Ex-gay_movement Mnoho vodcov týchto organizácii obrátili svoj názor a začali bojovať proti ex-gay organizáciám http://en.wikipedia.org/wiki/Ex-ex-gay

Tiež nemám veľkú dôveru v tie štatistické čísla na letáku, najskôr to bude zavádzanie.