Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Zhodnotenie volieb parlamentných volieb 2020

Dopĺňam ešte niektoré slová k videu, kde som hodnotil voľby https://www.youtube.com/watch?v=mkI_xLf7qRc

SNS, Andrej Danko: česť jeho pamiatke. Urobíme mu symbolický pohreb a zhodnotíme jeho prácu. Je veľmi pozitívnou správou, že tento psychicky narušený človek skončil mimo parlamentu. Vyhlásil, že citujem „bojuje proti liberálnym šialenstvám“, prišiel sa pokloniť a obdivoval diktátorov Putina a Lukašenka, kauza rigorózna práca, kauza kapitánske výložky, otvorene povedal, že najlepšie štátne zriadenie je diktatúra. Pri parlamentných voľbách 2016, nemôžeme zazlievať voličom že ho dostali do parlamentu nakoľko vtedy mal povesť slušného a normálneho človeka, ktorý očistí SNS od korupcie. Danko kradol Kotlebovi rétoriku a často mal ďaleko radikálnejšie vyjadrenia ako Kotleba. Už pri prvej väčšej afére kauze výložky som mal pozitívnu vieru, že voliči Dankove šialenstvá spočítajú a pošlú ho mimo parlament – chvalabohu stalo sa.

Napriek obrovským aféram si narcistický Danko myslel, že celé Slovensko ho miluje a obdivuje a nemienil odstúpiť – svojho kresla sa držal zubami nechtami. Precitol sa až po voľbách kedy prišiel na to, že Slovensko takéhoto blázna má už plné zuby (odkazy tu a tu). Odchod Slotu a Danka z politiky je veľmi podobný: obaja mali slzy v očiach. Po skončení záverečnej tlačovky o neúspechu SNS, bolo vidieť ako veľmi si Danko vydýchol, že sa už nemusí hanbiť pred novinármi.

Andrej Danko vs Istanbulský Dohovor

Za dlhé 4 roky, čo muselo nechceného Danka Slovensko trpieť, stihol napáchať obrovské škody. Legitimizoval najúspešnejšiu dezinformáciu v dejinách Slovenska a ňou je Istanbulský dohovor, tým že dal o ňom hlasovať v parlamente až tri krát. Poslanci dohovor zamietli tri krát ústavnou väčšinou za veľmi populistických okolností. Neverím tomu, že by sa v parlamente našlo aspoň 10 poslancov, ktorí si Istanbulský dohovor prečítali. Poslanci hlasovali o tom, čo si ani neprečítali. Istanbulský dohovor podpísala samotná bývalá premiérka Radičová so súhlasom konzervatívnej kresťanskej strany KDH a vtedy tam nikto žiadnu gender ideológiu ani homosexuálne manželstvá nevidel. Až pokým neprišli na scénu Chromíkovci a dezinformačné média. Zmluva je tiež vypovedateľná. V Dohovore sa tiež píše, že pri sporných interpretáciách, správnu interpretáciu určí Rada Európy. Rada Európy vydala oficiálne stanovisko, že v Dohovor sa v žiadnom prípade neinterpretuje v zmysle zavádzania homosexuálnych manželstiev alebo akejsi „gender ideológie“. Takže kde je problém?

V Dohovore sú sporné len dve vety ale tieto sporné vety neboli Andrejom Dankom v médiach, alebo inými politikmi citované. Samozrejme ak by tieto vety boli citované, už ďalej by sa nedalo zavádzať verejnosť trápnym hoaxom.

Ďalej vždy keď sa v parlamente o Dohovore hlasovalo, nikdy neboli prediskutované oné sporné paragrafy kvôli ktorým poslanci Dohovor odsúdili. Poslanci nemali najmenšiu šajnu o čom vlastne hlasujú. Pekný vtip. Kolektívne bláznovstvo. Kolektívne bláznovstvo, ktorého iniciátorom bol psychopat Andrej Danko, ktorý bojuje s fiktívnym nepriateľom.

PS Spolu: navzdory tomu, že som liberálnejšieho svetonázoru som rád, že táto strana neprešla. Trojka na kandidátke bol psychicky postihnutý Erik Baláž, ktorého 99% ľudí s lesníckym vzdelaním považuje za blázna za jeho názory falošnej „ochrany“ prírody v národných parkoch. Ak by sa tento človek dostal do parlamentu, boli by zničené národné parky a to je to posledné čo by sme potrebovali. O tejto veľmi zložitej ekologickej problematike viac v tomto videu. Darmo môže mať nejaká strana pozitívne hodnoty, keď celú stranu pošpiní, otrávi jeden človek. Je to podobné ako keď máte peknú bielu košeľu, ale ak ju zašpiní malý fľak, je celá k ničomu.

Je veľmi pekné gesto, že po neúspechu Beblavý odchádza z politiky. Mám veľmi silnú vieru, a držme tomu palce, aby PS si späť do strany bláznov Baláža, Wiezika, Hojsíka nezobrala.

Sme rodina: Boris Kollár: človek ktorý nemá problém na svojom Facebooku zdieľať nenávistnú dezinformačnú stoku alternatívnych médii a Ruskú propagandu. Niekedy mal ďaleko viac vulgárne vyjadrenia proti homosexuálom ako Kotleba.

Na druhej strane nechápem prečo má Kiska tak veľký problém s Kollárom, keď sám má na hlave masla až až, vrátane zapletenia sa do Popradskej mafie. Že by kvôli názoru na migrantov? Kiska má veľký problém merať rovnakým metrom seba a ostatných. Radikálne odsudzujem asociálne a hlúpe vyjadrenie Kisku na adresu Kollára v nasledovnom videu, kde označil Kollára za potencionálneho núdzového druhotriedneho partnera. To naozaj nebolo z jeho strany slušné. Kollár navzdory výhradám, je mi rozhodne viac sympatický ako Kiska.

KDH, Alojz Hlina: Hlina bol obviňovaný dezinformačnými médiami a Kotlebovcami, že je liberál. Hlinovi spoločný pakt o neútočení so stranou PS Spolu uškodil. Na Slovensku sa v súčastnosti darí iba politickým stranám ktoré vsadia na jasne konzervatívnu kartu, a Hlina dostal nenávistnú a klamlivú nálepku „liberál“, čo mu uškodilo.