Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Žijeme v dobe kedy ľudia odhaľujú svoje pravé tváre: kto slúži dobru a kto zlu. Dnes prebieha jasný boj dobra a zla

Kto slúži dobru a kto je dnes veľmi jasné. Čo sa týka Slovenska tam medzi najsilnejších zastupiteľov temných síl jednoznačne patria alternatívne média. Nikto a nič viac nerozdeľuje a nepoštváva ľudí proti sebe ako alternatívne média. Alternatívne média sú plné nenávisti a zlosti proti názorovým oponentom, plné konfrontácii, napätia a boja proti niečomu. A alternatívnych médiach viac tu http://krestanstvo.czweb.org/tag/alternativne-media

Alternatívne média tou svojou trápnou nenávisťou už definitívne odhalili svoju pravú tvár.
Ľudia ktorí sa dajú vtiahnuť do nenávistnej propagandy alternatívnych médii, slúžia zlu a temným silám.
Alternatívne média sú plné bombastických politických revolucionárov, čo sú ale vždy len úbohí a zúfalí ľudia, ktorí vlastné neúspechy hádžu na druhých, na politický systém, sú to ľudia plní nenávisti a zlosti, ktorí by chceli robiť poriadky z druhými ale sami v sebe si neupratali / nepouklízeli, keď sú plní vnútornej špiny a nenávisti.
 
Podľa učenia šamanizmu podobné priťahuje podobné. Kotlebovci majú celý svoj program založený na nenávisti a konfrontácii preto extrémistická strana môže byť sympatický len ľuďom s podobným zmýšľaním. Toto máme ďalšie dobré vodítko ako zistíme kto slúži dobru a kto zlu.
PS: toto video nemá chybu, ako Kotlebovci robili výtržnosti na prednáške – vulgárne správane a pokrykovanie poslanca národnej rady a jeho druhov nepotrebuje komentár https://www.youtube.com/watch?v=ehwiaPfFKGQ
 
Ďalej tu máme ľudí, ktorí sa úmyselne dali oklamať cirkvou náboženským fanatizmom a úmyselne chcú zostať v tomto klamstve. Takýto ľudia energeticky ťahajú spoločnosť smerom dole.
 
Každý kto sa plní závisťou, nenávisťou, negativizmom, pesimizmom, kto sa plní len negatívnymi myšlienkami, kto všetko len kritizuje, kto závidí úspechy či finančné úspechy druhým, slúži temným silám.
 
Naopak každý kto sa nedá vtiahnuť do nenávistnej propagandy alternatívnych médii, kto sa snaží mať pozitívne myšlienky, kto sa snaží byť optimista, pozitivista, kto praje úspech druhým, kto žiiari láskou k druhým, kto aj napriek životu plného utrpenia (napr. aj zlému finančnému stavu) nenadáva na politikov, nezhadzuje svoj neúspech na druhých ale pokorne znáša utrpenie, kto sa nedal vtiahnuť do manipulácie náboženstva, slúži dobru.