Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Prečo škodí kresťanstvo aj nenáboženským ľuďom? (dlhší článok)

Vo viacero článkoch som písal o tzv. praktizujúcich kresťanoch. V tomto článku budem písať o tzv. nenáboženských ľuďoch, (resp. o nepraktizujúcich kresťanoch).

Hneď v úvode by som chcel vysvetliť veľmi dôležitú vec: aj tzv. nepraktizujúci kresťan, človek ktorý má veľmi slabú náboženskú/kresťanskú identitu (teda napr. chodí do kostola len pár krát do roka), je z energetického hľadiska na tom tiež zle, i keď o niečo lepšie ako riadny praktizujúci kresťan.

Dokonca aj ľudia, ktorí sa za kresťanov nepovažujú, v skutočnosti kresťanmi sú, pretože dajú si pokrstiť deti, majú náboženské sobášne obrady v kostole, dajú deti v škole na náboženstvo, v prípade smrti si dajú urobiť pohreb s náboženskými kresťanskými obradmi, atď. Tieto veci robia len s úmyslu určitej tradície, avšak to všetko postačí k tomu, aby to človeku energeticky uškodilo. A hneď vysvetlím, prečo je to škodlivé:

Musíme si uvedomiť, že náboženstvo je veľmi silný a agresívny egregor, viac o tom v článkoch Egregory - kolektívne manipulatívne myšlienkové pole blog.php?u=1604&b=86 a Náboženský Boh vs. šamanizmus a Absolútno blog.php?u=1604&b=87

 

Krst

Čo sa stane, keď si niekto dá pokrstiť dieťa?
Aj ľudia, ktorí sa za kresťanov nepovažujú, len z tradície zvyknú dať pokrstiť svoje dieťa. Čo sa pri tom deje?
Krst je náboženský obrad, ktorý človeka uvádza do kresťanstva. Po krste sa človek podľa cirkvi oficiálne stáva kresťanom.
Krst nie je len nejaký prázdny neškodný vonkajší úkon. Krst je mágia - čierna mágia. Pri krste je dieťa náboženským obradom proti svojej vôli napojený na kresťanský náboženský egregor. Pri krste dôjde ku spojeniu a prepojeniu dieťaťa s kresťanskými náboženskými parazitujúcimi energiami. Tiež sa na auru dieťaťa prelepí tzv. "program" čo je inteligentný zhluk energie, ktorý bude jednak na dieťaťu odoberať energie a hlavne do budúcna nábožensky manipulovať jeho vedomým.

Krst sa podľa tradície robí len niekoľko mesiacov po narodení dieťaťa. Ako hovorí istý jasnovidný človek, malé dieťa má ešte veľmi slabú auru a aj energetické ochranné energetickú mechanizmy dieťaťa sú veľmi slabé. Dieťa je preto veľmi zraniteľné a krst naň pôsobí veľmi silne a bude naň pôsobiť celý zvyšok života. Krst je veľmi zákerná čierna mágia, ktorá nešetrí ani tých najzraniteľnejších a najnevinnejších. V ideálnom prípade by bolo správne ak by štátne zákony dovolili krst až od minimálneho veku 18 rokov (prípadne vo vo veku 10-15 rokov).

Pri obrade krstu sa neleje len voda na hlavu dieťaťa, ale aj kňaz pomaže dieťa krizmou na čelo/ na resp. 3 oko. (Krizma je posvätený olej). Je to magický úkon, po ktorom má byť do dieťaťa vložený energetický program, ktorý bude celý zvyšok života dieťa zaslepovať.

Mnohí rodičia, hoci sa sami nemusia identifikovať ako kresťania (nepovažujú sa za kresťanov), ale len s tradície dajú svoje dieťa pokrstiť, si neuvedomujú ako veľmi svojmu dieťaťu ublížia, keď si ho dajú pokrstiť. Takou zdanlivo nevinnou a nenápadnou vecou ako je krst sa dá veľmi ublížiť.

 

Iné cirkevné sviatosti

Aj ľudia so slabou náboženskou identitou, dávajú svoje deti na prvé sväté prijímanie či birmovku a to je chyba. Ani táto vec nemusí byť taká nevinná ako by sa mohlo zdať. Hoci môže ísť o viac-menej jednorazovú záležitosť, nie je to taká nevinná vec ako by sa mohlo zdať a môže to spôsobiť energetické znečistenie, ktoré bude človeka ovládať celý zbytok života. Tiež tam platia podobné nástrahy, ako som spomínal pri krste - ide o prepojovanie sa s náboženským egregorom, resp. prepojovanie sa s energetickým poľom negatívnych energií.

Každý kresťanský obrad človeka prepojuje s náboženským egregorom, resp. aj s dlhodobého hľadiska zintenzívňuje prepojenie s ním. Môže ísť aj o obyčajné zúčastnenie sa na kresťanskej omši.

 

Sviatosť manželstva (sobáš)

Aj ľudia, ktorí si o sebe myslia, že s náboženstvom nemajú nič spoločné, si zvyknú dať "požehnať" partnerský zväzok cirkevným sobášom. Podstúpiť cirkevný sobáš je veľká chyba - to nie je požehnanie zväzku, ale prekliatie partnerského zväzku.

 

Modlitba k osobnému kresťanskému Bohu

Mnohí ľudia hovoria nasledovné: "Ja cirkev neuznávam, ale verím v Boha a modlím sa k nemu. Na vieru v Boha nepotrebujem cirkev."

Keď niekto takéto niečo prehlási tak zdanlivo to znie pekne. (Mimochodom poväčšine z ľudí, ktorí toto tvrdia cítim skôr negatívne energie). Fakt je ten, že takýto človek nie je o nič menším kresťanom ako človek ktoré verí okrem Boha aj na cirkevnú inštitúciu. Celú túto problematiku vysvetľuje v nasledovnom článku Náboženský Boh vs. šamanizmus a Absolútno blog.php?u=1604&b=87

Človeku síce môže byť príjemné vtedy keď je v problémoch, poprosiť o pomoc nejakého boha, ale nie je to dobrý nápad, človek sa bude akurát len napájať na parazitický náboženský egregor kresťanského "Boha".
Naopak veľmi správne a užitočné je robiť telepatické šamanské techniky komunikácie s tzv. "anjelskými" svetelnými bytosťami, ktoré to s nami naozaj myslia dobre, majú k nám lásku a sú nám ochotné pomôcť.

 

Kresťanská modlitba za iných

Hoci pri kresťanskej modlitbe môže byť dobrý úmysel, v skutočnosti kresťanská modlitba je skôr čierna mágia na druhom človeku. Kresťanská modlitba prepojuje daného človeka s negatívnymi energiami náboženského egregoru.

Napríklad je síce milé, že babka sa rada modlí za svoje vnúča, avšak v skutočnosti skôr na ňom robí čiernu mágiu.

 

Kresťan môže významne ublížiť aj človeku ktorý nikdy nebol pokrstený
Energetická výmena s kresťanmi

Kresťan môže významne ublížiť aj človeku ktorý nikdy nebol pokrstený a celý život náboženstvo striktne odmietal a odmieta a to prostredníctvom energetickej výmeny.
Významná energetická výmena sa deje nielen pri dotykoch, vzájomnom objatí či podaní ruky s iným človekom, ale aj vtedy ak s niekým zdieľate spoločný priestor (napr. bývanie spoločnom byte alebo pri cestovaní autobusom), ak ste s niekým spoločne v kancelárii, ak sa s niekým rozprávate, ak sa niekto díva na vás alebo vy na neho.
Kresťanom sa nevyhnete: cestujete s nimi autobusom, sú to vaši kolegovia v práci, bývate spolu s matkou alebo otcom ktorí je praktizujúci kresťan, bývate v jednom dome so svokrou, ktorá je praktizujúca kresťanka, atď.

S kresťanov ide zlá energia. Energie kresťanov vám môžu ublížiť. Na aure kresťanov sú rôzne energetické programy (zhluky energie), ktoré človeku znižujú vibrácie, ktoré na človeku parazitujú a robia ho neslobodným v myslení a rozhodnutiach (v najširšom slova zmysle), programy ktoré na človeku parazitujú a odoberajú mu energie a spôsobujú mu najrôznejšie formy utrpenia a komplikácii v živote (vrátane finančných a zdravotných problémov, problémy v medziľudskými vzťahmi, atď).

Ak nejaký nenáboženský človek povie, že "mňa sa to náboženstvo netýka", tak to je veľký omyl.
Kresťanstvo je súčasťou kolektívneho vedomia daného národa, daného štátu. Preto ani pre nenáboženského človeka nemôže byť kresťanstvo ľahostajné a nemôže povedať, že sa ho netýka. Či sa mu to páči alebo nie, kresťanstvo a kresťania sa ho týkajú energeticky ho ovplyvňujú a to vo veľkej miere.
Keď aj nejaký človek, (ktorý si myslí že s náboženstvom nemá nič spoločné a náboženstvo striktne odmieta) zdravotne ochorie alebo sa dostane do finančných problémov, v nemalej miere sa na tom môže podieľať aj komunikácia a energetická výmena s náboženskými ľuďmi od ktorých schytal mnoho negatívnej energie a parazitických programov, ktoré vysávajú z neho energiu.

Náboženstvo je nenápadná čierna mágia, ktorou kresťania ubližujú sebe a ostatným. Celkovo by bolo na tomto svete menej utrpenia ak by bolo menej náboženstva.

Vplyv náboženstvo nie je len niečo teoretické čo sa nás netýka - neide len o negatívne energie samotné. Negatívne energie ktoré sú v kresťanoch a ktoré so seba vyžarujú sa prejavia reálnym utrpením a potláčením rozumu v človeku a zotročujúcou manipuláciou daného človeka..

K lepšiemu a hlbšiemu pochopeniu tohoto článku odporúčam článokPorovnanie ateizmu a kresťanstva zo šamanského uhľa pohľadu