Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

COVID kríza 2021/2022. Ľudia podľahli totálnemu šialenstvu. Spoločnosť v úplnom rozvrate

Ja ako človek, ktorý sa venuje filozofii a meditácii a vďaka tomu sa dobre rozumiem ľudskému podvedomiu, mám čo povedať k súčasnej situácii z pohľadu filozofie a psychológie.
                      Ľudia sa správajú ako šialenci a to v masovom merítku. Veľká časť spoločnosti podľahla masovému šialenstvu. Zdravotnícky systém skolaboval, sme na tom najhorše na svete čo do úmrtia na počet obyvateľov, sme tretí od konca v zaočkovanosti v Európe, ľudia masovo umierajú na covid, to však nijak neodrádza určite skupiny ľudí agresívne šíriť dezinformácie aj naďalej. Žijeme v naprostom morálnom rozklade spoločnosti.
                      Súčasná doba je dosť podobná situácii počas 2. svetovej vojny. Ľudia pod vplyvom silnej a sofistikovanej propagandy stratili morálny kompas, stratili zmysel rozlišovania čo je dobro a čo je zlo a často aj „dobrí“ ľudia sa nechali zviesť propagandou nacizmu. Veľmi podobné je to aj s s antivaxerskou a covid popieračskou propagandou. O nejakých 20 rokov neskôr, kedy spoločnosť vytriezvie, sa budeme na antivaxerskú propagandu dívať ako na najčernejšiu udalosť v dejinách od 2. svetovej vojny ako na propagandu, ktorá napáchala škody podobne ako nacizmus.
 

Egregor

Ako ale vysvetliť toto veľmi zvláštne správanie spoločnosti? Psychológia ako vedný odbor nám na to odpoveď nedá. Vzhľadom k tomu, že psychológia je najzaostalejší a najpomalšie sa vyvíjajúci vedný odbor v porovnaní s inými, nám na to odpoveď jednoducho nedá. Odpoveď nám však dá filozofický systém učenia o egregoroch. Jedine teória o egregoroch nám dokáže dať uspokojivú odpoveď tohto správania ľudí a to do najmenších detailov. Človek je mocná bytosť a ľudská myseľ silný nástroj, aj napriek tomu, že si to neuvedomujeme. Za každou dezinformačnou propagandou je egregor – mocný energetický program, silné myšlienkové energetické pole, ktoré si vytvorili sami ľudia. Ľudí manipuluje egregor, ktorý si sami vytvorili. Egregor propagandy alebo náboženstva dokáže úplne ovládať určité skupiny ľudí, až stratia slobodnú vôľu a ich zdanie slobody je ilúzia. Totálny spoločenský úpadok v súvislosti s covid epidémiou je spôsobený práve dezinformačnou propagandou, ktorú prijali ľudia za svoju.
                      Frustrácia a bláznovstvo spoločnosti prešlodo takého extrému, že na vzdory tomu, že zdravotníci zachraňujú životy a padajú od únavy, čelia vyhrážkam od pacientov a ich príbuzných. Aké je vysvetlenie? Bez ohľadu na to, či niekto je alebo nie je antivaxer, uvedomuje si, že zdravotnícky systém skolaboval a situácia je vážna. Strach s totálneho zlyhania zdravotníckeho systému vytvorilo v celej spoločnosti veľmi silné a veľmi negatívne energetické pole, ktoré začalo ľudí ovládať aj proti slobodnej vôli a ľudia sa správajú ako šialenci. Strach dokáže narobiť veľa zla a priviesť ľudí ku šialenstvu. Temný princíp, démonické entity, veľmi potrebujú aby mali ľudia strach.
 

Občasné prejavy bláznovstva veľkej časti spoločnosti a nenávistnej dezinformačnej propagandy boli aj pred covidom. Dezinformačné média

Príklad je obrovské nenávistné dezinformačné bláznovstvo po zverejnení reklamy na vodku Absolut s černoškou. Toto bláznivé správanie spoločnosti sa dá rovnako vysvetliť egregorom.
                      Pri tejto covid kríze je koreň problému to, že rakovina nenávistných dezinformačných alternatívnych médii je dlhodobo neriešený problém. Tento dlhodobo neriešený problém vyvrcholil práve teraz kedy skolaboval celý zdravotnícky systém. Zodpovední sme za to všetci – celá spoločnosť – všetci sme urobili málo k tomu aby sme toto zlo obmedzili. Najviac zodpovední sú za to novinári a politici ako najvplyvnejšia časť spoločnosti, ktorí sa len pasívne prizerali.
                      Na svojom predchádzajúcom YouTube kanáli s veľkým počtom odberateľov, ktorý mi bol neskôr za záhadných a dodnes nevysvetlených okolností zmazaný, som veľmi aktívne bojoval proti dezinformačným médiám. Aktívne som komunikoval s novinármi a povzbudzoval ich v boji proti nenávisti a dezinformáciám.
Na alternatívnych médiach mi vždy najviac vadilo to, že agresívne útočia na každého kto má iný názor. Za „odmenu“ som si vyslúžil mnoho urážok, vyhrážok a útokov so strany ľudí, ktorí verili na dezinformácie a cítili sa byť urazení a dotknutí, že spochybňujem propagandu a dezinformácie, ktoré oni považovali za pravdu. Napriek tomu z odstupom času vidím, že všetko malo zmysel a význam čo sa najviac ukazuje teraz pri covid kríze.
                      Mnoho ľudí ma nechápalo prečo som sa venoval boju proti nenávisti dezinformáciám v alternatívnych médiach ale teraz pochopili keď vidia ako teraz kvôli dezinformáciám zbytočne zomierajú ľudia. Som človek, ktorý vždy rozmýšľal inak ako väčšina – kým väčšina ľudí myslí len egoisticky na seba, ja som myslel aj na dobro iných ľudí – trápili ma spoločenské problémy a snažil som sa pomôcť úbožiakom, ktorí naleteli nenávistnej dezinformačnej propagande pomôcť. Keby aspoň 10% rozmýšľalo altruisticky ako ja, keby drvivá väčšina ľudí neboli egoisti, nemuseli by sme tu teraz riešiť toto covid bláznovstvo.
                      My sami si musíme o svojom slovenskom národe priznať veľmi nepríjemnú a bolestivú pravdu, že sme najhlúpejší národ v Európe, keď za dezinformácie sme schopní položiť aj život. A ochorenie covid napáda aj mozog, je o tom množstvo vedeckých štúdii, takže po skončení tejto epidémie, masa nezaočkovaných premorených, ktorí prekonali covid, budú ešte hlúpejší ako doteraz, čo si už neviem ani predstaviť.
Poznám dokonca aj extrémne príklady ľudí, ktorým zomrel istý človek na covid v mladom veku ale ani to pozostalých príbuzných neodradilo od šírenia primitívnych antivaxerských hoaxov.
                      Ja som bol človek, ktorý vždy požadoval aj tvrdé reštrikčné opatrenia voči dezinformačným médiám. Jednak ich činnosť vôbec nemusí byť tak nezištná nakoľko množstvo informácii a indícii nasvedčuje tomu, že šéfovia dezinformačných médii sú štedro platení rozvratnými zahraničnými tajnými službami z východu, čím sa dopúšťajú vlastizrady. Nebohý Peter Králik, bývalý zamestnanec Slobodného vysielača mi na Facebooku narovinu písal, že má dôkazy o tom, že Slobodný vysielač disponuje ďaleko väčšími peniazmi ako navonok prezentuje – z kade majú tie peniaze nevedel ani on sám. Dezinformačné média nie sú zďaleka tak slobodné a nezávislé ako navonok prezentujú – slúžia svojim sponzorom. Ďalšia vec, že dezinformačné média systematicky, organizovane, ako organizovaná zločinecká skupina šíria nenávisť voči inej skupine ľudí s iným názorom, čo je podľa trestného zákona tiež závažný trestný čin s vysokou sadzbou trestu. Politici a vysoko postavení ľudia v orgánoch činných v trestnom konaní urobili obrovskú chybu že boli nečinní. Teraz keď mŕtvych nestíhajú pochovávať si vychutnávame trpké ovocne tejto nečinnosti. Ďalšia chyba politikov spočíva v tom, že dezinformačným médiám nezabezpečili žiadny dozor ani reguláciu.
                      Veľká Británia nám môže byť veľký vzorom toho, ako si ona poradila s dezinformáciami. Briti sa poučili s brexitu. Brexit ich ekonomicky vážne poškodil, ekonomika im rúca a firmy krachujú z dôvodu nedostatku pracovných síl z východu. Zrušenie bezvízového cestovania urobilo svoje. Briti sa od toho poučili a začali tvrdo bojovať proti dezinformáciám. Kým v minulosti boli v Británii dezinformácie podobne rozšírené ako na Slovensku, dnes dezinformácie úplne eliminovali. Zrejme sa jedná o dobrú spoluprácu tajných služieb a polície či primeranú reguláciu sociálnych sietí. V Británii žiadne antivaxerské dezinformácie neexistujú a žiadna diskusia o tom či sa dať očkovať alebo neočkovať tam neprebehla – potrebu očkovania vnímala Britská spoločnosť ako úplnú samozrejmosť pre svoje zdravie. Keby som bol ja vyššie postavený politik, tak by som sa išiel poradiť za britskými politikmi a šéfom tajných služieb aby som sa poradil ako po vzore Británie bojovať s dezinformáciami aj na Slovensku. Kým Britániazaočkovanosť 93%, Slovensku 54% populácie, čím sme tretí od konca v EU.
Mám pozitívnu vieru, že aj na Slovensku dôjde k podobnému procesu ako v Británii ak sa dostane k moci aspoň trochu normálna vláda: po skončení zdravotnej krízy vyhodnotíme, prečo kvôli dezinformáciám muselo skolabovať zdravotníctvo a zomrieť tak veľa ľudí a šéfovia dezinformačných médii budú pozatváraní.
                      Na Facebooku som si všimol, že približne polovica ľudí, ktorí mi lajkli stránku zdieľajú na svojom FB účte antivaxerský alebo covid popieračský obsah. Je to smutná informácia a snažím sa aj k týmto nešťastníkom pristupovať s úctou.
                      Antivaxerská propaganda je plná nenávisti a vytvára negatívne energetické pole, egregor ktorý spôsobuje zlé medziľudské vzťahy v tom najviac všeobecnom význame a to aj tém ktoré sa netýkajú covidu. Bol som toho svedkom či už sám alebo aj z rozprávania iných ľudí.
                      Antivaxerská propaganda rozdeľuje aj rodiny samotné. Mnoho ľudí sa neide dať zaočkovať kvôli partnerovi, partnerke či rodičom. Rozprával som sa s istým 19 ročným chalanom téme očkovania a tvrdil mi, že sa nechce dať zaočkovať z dôvodu strachu aby ho rodičia nevyhodili z domu.
                      Veľká chyba že v informačnom priestore ako napríklad YouTube dostanú priestor aj psychicky narušení ľudia ako Danny Kollár, Martin Jakubec, Rudolf Vaský a ďalší. Smutná doba, keď psychopati sú najväčšie hviezdy internetu. Tiež je chyba, že k rečníckemu pultu na zhromaždeniach 17. novembra sa dostali blázni z Občianskeho tribunálu.
                      Veľká chyba je to, že aj do mainstreamových médii sa dostanú okrajoví odborníci, ktorí šíria dezinformácie o vakcínach alebo šíria covid popieračské dezinformácie. Všimol som si to minimálne v niektorých slovenských a českých televíziách. Aj vďaka takejto obrovskej hlúposti šéfov niektorých televízii zbytočne umiera obrovské množstvo ľudí a skolaboval zdravotnícky systém. Vinní a zodpovední sme za to všetci. Aj ten najchudobnejší človek má peniaze na to aby poslal do televízie protestný list že nesúhlasí aby sa v televízii šírili dezinformácie. ... Vec ktorá v médiach, televíziách, rádiách chýba sú osobitné relácie, v ktorých by sa aktívne spochybňovali hoaxy o covide a vakcínach.
                      Dezinformačné média už veľmi nesledujem ale všimol som si, že na Slobodnom vysielači má vlastnú samostatnú reláciu ťažko psychicky narušená ex-advokátka Adriana Krajníková, ktorá robila výtržnosti v nemocnici a obťažovala šikanovala lekárov a sestry v nemocnici v súvislosti s antirúškarským incidentom. Je veľmi smutné a bolestivé, že dezinformačné média propagujú totálnych psychopatov a dávajú ich za vzor svojmu hlúpemu publiku.
 

Antivaxerské argumenty sa minuli

Antivaxerské argumenty sa minuli a je na čase aby si aj ľudia ktorí naleteli tejto dezinformačnej propagande pokorne priznali chybu hoci je to bolestivé.
                      Kým dezinformátori kritizujú zvýhodňovanie očkovaných či kovidpasy, akosi zabudli, že Rusko ktoré tak veľmi obdivujú a považujú za náš vzor, zaviedlo kovid pasy a zvýhodňovanie očkovaných medzi prvými krajinami na svete. Smutné, že ľudia, ktorí veria dezinformáciám vôbec nerozmýšľajú.
                      Kým dezinformátori kritizovali, že štát nás chce napichať nebezpečnými experimentálnymi vakcínami, dnes je už zaočkovaných stovky miliónov ľudí. Neexistujú bezpečnejšie vakcíny ako tie proti covidu. O iných ako covidových vakcínach nemáme toľko dát. Medzičasom vakcíny proti covidu získali plnohodnotnú registráciu, registráciu ako akýkoľvek iný liek.
                      Kým dezinformátori tvrdili, že očkovanie nemá žiaden vplyv či človek dostane alebo nedostane covid, pri tejto zdravotníckej kríze sa ukázalo, že opak je pravdou. Drvivá väčšina pozitívnych prípadov a drvivá väčšina hospitalizovaných sú ľudia ktorí neboli očkovaní. Dnes keď dezinformáctori na vlastné oči a na vlastnej koži vidia, že kvôli neočkovaným zlyhal zdravotnícky systém, niektorí sa trochu od dezinformácii odmlčali alebo agresivitu dezinformácii zmiernili. Pýtam sa šéfov dezinformačných médii: kedy sa ospravedlníte sa svoje dezinformácie, keď sami vidíte čo ste spôsobili? Ospravedlnenie od týchto darebákov bez chrbtovej kosti by sme očakávali márne. Ľudská hlúposť nepozná hraníc, stačí, keď sa s covidom na jar trochu zlepší zdravotná situácia, ľudia maj extrémne krátku pamäť, ľudia zabudnú čo bolo včera a znovu bude možné ľahko manipulovať poslušné ovečky dezinformačných médii ako to, že vakcína nemá vplyv na covid.
                      Hoaxu ktorému sa dodnes veľmi dobre darí je to, že očkovanie nemá vplyv na to ako človek koronavírus šíri. Rozdiel je tam stále výrazne veľký.
                      Kým poloblázon Harabin v minulosti kričal „rúška dole“ alebo šikanoval strážnika na súde kvôli rúšku, dnes zmenil názor a média ho načapali s respirátorom. Možno mu zomrel na covid niekto blízky. Snáď bude Harabin dobrým príkladom aj pre ostatných antivaxerov.
                      Kriminálnik, výtržník, provokáter, ktorý v Lidli v Piešťanoch kvôli demonštratívne provokatívne nenasadenému šikanoval a vážne zranil policajta, bol hospitalizovaný v nemocnici a neskôr zomrel. Niekedy aj na takýchto darebákov a psychopatov dobehne karma. Dúfam, že sa z tejto smrti poučí aspoň časť úbožiakov, ktorí naleteli primitívnej antivaxerskej propagande a zmenia názor. Blázni ako občiansky tribunál mali byť už dávno izolovaní od normálnej spoločnosti a to formou či už psychiatrickej liečebne alebo väzenia.
                      Teológ Kotlebovec a zanietený antivaxerský aktivista a hoaxer René Balák zomrel, nie je jasné či na covid.
 

Ezoterici vs covid

Nepovažujem sa za ezoterika ani ezoterikov nesledujem avšak predsa sem tam na niečo natrafím. Mainstreamový prúd ezoteriky úplne pohŕda liekmi, farmaceutickým priemyslom aj vedecky založenou medicínou. Ja ako vedecky, racionálne, intelektuálne ale zároveň aj spirituálne založený človek s takýmto pohľadom súhlasiť nemôžem. Tento ošklivý problém ezoteriky sa najviac ošklivo ukázal počas covid krízy kedy sa mainstreamový prúd ezoteriky postavil na stranu antivaxerskej propagandy. Covid kríza priniesla krásnu očistu ezoteriky. Ezoterický učiteľ antivaxer je falošný učiteľ. Nie každý človek má také schopnosti ako ja, že dokáže podľa pár sekundového videa či podľa fotografie daného človeka usúdiť či daný človek slúži dobru alebo zlu. Podľa toho či daný ezoterický učiteľ naletí na antivaxerskú propagandu je možné identifikovať falošných učiteľov slúžiacich temnej strane.
                      Falošného ezoterického učiteľa je možné identifikovať aj podľa toho pokiaľ v neprimeranej miere vyhýba téme covid a tvári sa že táto téma neexistuje.
                      Niektorí už naozaj pobláznení ezoterici, tvrdé jadro ezoterikov v tom negatívnom význame dokonca považujú vieru na hoaxy ako prejav ich ezoterickej viery a prejav duchovnej prebudenosti.
                      Ja navzdory tomu, že som silne spirituálne založený človek, rešpektujem a mám dôveru v medicínu a farmáciu čím sa líšim od niektorých ezoterikov.
 

Pozitívna stránka covid krízy. Tvrdá skúška. Očista a oddelenie dobra od zla

Súčasnú krízu vnímam ako veľmi ťažkú skúšku – niečo veľmi podobné skúške v škole ako napríklad maturita ale v spirituálnom význame. Charakter človeka sa ukáže a prebudí až v takejto extrémne ťažkej kríze a vidíme že mnohí ktorí sa dali strhnúť propagandou, tieto skúšky nezvládli. V mnohých ľuďoch skúška prebudila ich skrytých démonov.
                      Môj názor je taký že po skončení tejto krízy ľudia, ktorí úspešne prešli skúškou budú vesmírom požehnaní a bude sa im viac dariť ako pred krízou a tí ktorí skúškou neprešli budú mať ťažší život.
                      Kríza pomohla sa mnohým ľuďom prebudiť v tom, že dezinformačné média ktorým verili, odhalili svoju pravú tvár, či ľuďom pomáha zbaviť sa tejto nenávistnej propagandy.
                      Svojim spôsobom môžeme vnímať túto dobu aj ako očistu či oddelenie dobra, respektíve oddelenie ľudí ktorí či už vedome alebo nevedome slúžia dobru či zlu. Pozorujeme aj to, že niektorí ľudia napriek tomu, že majú mnohé pozitívne vlastnosti, žiaľ v oblasti covidu podľahnú primitívnej propagande v dôsledku ktorej ľudia zomierajú, padá ekonomika, a neprijímajú spoločenskú zodpovednosť.
                      A aby sme sa správne pochopili tak aj medzi ľuďmi, ktorí nenaleteli dezinformačnej propagande sa nájdu lumpovia, ktorí zasa môžu zlyhať v iných oblastiach života. Odolnosť proti propagande je indikátor či už dobrého etického nastavenia človeka alebo prejav toho, že človeka neblokujú zlé energické programy, ktoré mu vytvorili zraniteľnosť pred propagandou.
 
 

Politická opozícia

Nechcem sa opakovať vo veciach ktoré už zopakovali viacerí novinárski komentátori. Ako je známe z kauzy poľovníckej chaty, Robert Fico je zúfalý a reálne sa bojí basy. Fico je tak veľmi frustrovaný, nahnevaný a pomstychtivý vo vzťahu k tejto vláde, že je ochotný kráčať aj po mŕtvolách, bude odhovárať ľudí od očkovania len aby bojoval o každý desatinný percentuálny bod preferencií. Opozícia síce silne kritizuje vládu, ale nemá žiadne riešenia. Keď sa ku covidu vyjadrujú poslanci Mazurek, Suja, veštia ako paviáni, znižujú úroveň parlamentu akoby to bola nejaká psychiatrická liečebňa – totálni blázni, ktorí do parlamentu ani nepatria.
                      Súčasné vládne strany síce radikálne strácajú preferencie, avšak voliči zabúdajú, že Fico, Pellegrini a poloblázni s krajnej pravice by covid krízu nezvládali lepšie. S frustrovaným a nahnevaným voličom sa veľmi ľahko manipuluje a opozícii sa veľmi ľahko kritizujú nepopulárne opatrenia, ktoré sú nevyhnutné. Opozícii, ktorá nemá žiadnu zodpovednosť sa veľmi ľahko kritizuje. Keby bol pri moci napríklad Fico a mal by aj reálnu zodpovednosť za štát, tiež by musel prijať nepopulárne opatrenia ako je zvýhodňovanie očkovaných či povinné očkovanie pre rizikové skupiny obyvateľov, hoci navonok sa tvári že je proti tomu.
                      Darebák Pellegrini začal vyzývať ľudí k očkovaniu až tiež extrémne neskoro kedy totálne skolaboval zdravotnícky systém. Dovtedy z politicky vypočítavých dôvodov ľudí k očkovaniu nepovzbudzoval.
 
S povinného očkovania sa robí obrovský strašiak avšak vakcíny proti COVIDu už nie sú experimentálnym ale plnohodnotne registrovaným liekom. A už aj doteraz je plnohodnotne rozbehnutá povinná vakcinácia proti viacero chorobám. Ľudská hlúposť nepozná hraníc.
 

Premiér Eduard Heger

Slovensko nemá len covid krízu ale aj vládnu krízu. Jedná sa o omnoho väčšiu krízu ako bola pri konflikte s expremiérom Matovičom kedy aspoň fungoval parlament. Dnes je parlament úplne paralyzovaný a prakticky neprijíma žiadne zákony. Jediný rozdiel medzi krízami Matovičovej a Hegerovej vlády je v tom, že kým pri Matovičovej vláde sa konflikty riešili cez média, Hegerovi sa daria vládne konflikty pred médiami skrývať. Súčansý konflikt je ale ďaleko vážnejší ako bol pri Matovičovej vláde.
                      Pri tejto covid kríze nesmieme podceniť ani význam premiéra Eduarda Hegera člena kresťanskej sekty. Nezabúdajme že napriek tomu, že Heger vystupuje navonok mediálne v ústraní, tento človek je v politike hierarchicky najvyššie postavený a najmocnejším politikom. Tento takzvaný „Boží muž“ ale podobne ako exminister zdravotníctva Marek Krajčí nesplnil očakávania kresťanských fundamentalistov. Náboženskí fanatici od Hegera a Krajčího očakávali extrémne nadpriemerné výsledky – ich výsledky nie sú ani len priemerné, a ide o najmenej úspešných politikov v dejinách Slovenska na ktorých sa lepí len smola a nešťastie. Títo politici nepriniesli Slovensku požehnanie ale prekliatie.
                      Počas vládnej krízy kedy mal Sulík konflikt s Matovičom, som Sulíkovi jasne povedal, že nech je so zosadením Matoviča z premiérskeho kresla opatrný, pretože pokiaľ by sa stal premiérom Heger (vtedy ešte nebolo jasné kto by mohol nahradiť Matoviča), tak podobne ako člen sekty Marek Krajčí, tak Heger nebude prinášať Slovensku požehnanie ale prekliatie. A tak sa aj stalo. Teraz Sulík žne veľmi trpké ovocie toho že ma neposlúchol a zrejme aj banuje že nedal na moje rady. Ja som presne vedel čo bude nasledovať.
                      Prečo politici, ktorí sú členmi kresťanských siekt prinášajú do politiky prekliatie? Ja ako bývalý kresťan, ktorý bol negatívnym prostredím vedený k fanatizmu viem na túto vec najlepšie odpovedať. Kresťanské sekty respektíve náboženský fanatizmus vylaďujú človeka na zlé energie. Kresťanská predstava boha nie je skutočný Boh, ale kresťan sa počas modlitby napriek tomu že nemá zlý úmysel vylaďuje na veľmi zlé energie čí démonické entity. A to hovorím naozaj z vlastnej skúsenosti. Démonické entity na ktoré sa napája kresťanský fundamentalista chcú aby bolo medzi politikmi čo najviac konfliktov a v krajine čo najviac utrpenia.
Heger je tiež silne energeticky prepojený s členmi jeho sekty, ktorí sa za neho intenzívne modlia. Kresťanskí fundamentalisti hoci to nemusia myslieť zle, a sú presvedčení že konajú dobro, v skutočnosti svojimi modlitbami posielajú Hegerovi zlé energie a robia na ňom čiernu mágiu. Heger tieto zlé energie prenáša na Sulíka, Kollára, Matoviča a to vytvára konflikty medzi politikmi.
Aj ja som sem tam ešte v kontakte s kresťanskými fundamentalistami a veľmi ťažko sa mi počúva, ak mi hovoria, že „budem sa za teba modliť“ a hoci títo ľudia nemajú zlý úmysel, neuvedomujú si, že mi budú posielať negatívnu energiu. Preto si vytváram energetickú ochranu aby sa mi niečo nestalo.
 

Návod ako by mal k tejto covid kríze pristupovať bežný občan. Ako znášať túto ťažkú dobu. Cenné rady

Ako riešenie ako znášať túto nepríjemnú covid krízu je praktizovať meditačné techniky energetického čistenia. Sú to veľmi dobre fungujúce techniky ktoré reálne veľmi pomáhajú. Naposledy čo som zverejnil video o energetickom čistení, boli veľké útoky proti tomuto videu – asi nie nadarmo – démonické entity sú znepokojené ak sa hovorí o meditačných technikách ktoré účinne pomáhajú. Týmito meditačnými technikami pomáhate predovšetkým sebe ale aj druhým, pretože všetci sme energeticky zosieťovaní. Som presvedčení o sile týchto meditačných techník až do takej miery, že ak by praktizovalo tieto techniky čo i len 1% ľudí na Slovensku, začali by sa diať veľké pozitívne zmeny v spoločnosti a v politike.
Meditáciou energetického čistenia sa efektívne zbavíte strachu, ktorého je teraz plná spoločnosť. Človek ktorý má strach si sám svojou mysľou osude vytvára sebe utrpenie, vytvára realitu, ktorá mu prináša utrpenie. Človek ktorý más strach sa sám premieňa na čiernomagický žiarič, ktorí škodí aj iným ľuďom. Preto meditácia energetického čistenia má obrovský význam.
                      Meditačná technika energetickej ochrany pred negatívnym energetickým polom kolektívneho vedomia ktoré je plné strachu a zlosti je tiež dobrý nápad. Vytvorenie energetickej ochrany, lepšie ako cez srdcovú čakru mne osobne ide vizualizovaním energetického ochranného vajíčka v ktorom sme chránení. Takéto vajíčko nemusíme ani tak vizualizovať ako vytvoriť intuitívne na základe pocitov.
                      Treba sa zbaviť zlosti voči politikom, skupinám ľudí či celej spoločnosti a uvedomiť si že za svoj život si predovšetkým zodpovedám aj ja sám.
                      Treba sa zmieriť že život počas korony je o niečo ťažší ako život pred ňou. Väčšina ľudí, ktorí naleteli na nenávistné dezinformácie v súvislosti s covidom sa s týmto faktom nezmierili.
                      Netreba vnímať aj súčasnú situáciu vo viac čiernych farbách ako reálne je – nezamestnanosť je na Slovensku stále v celku nízka a každý kto sa chce zamestnať sa zamestná.
                      Nájdite si minimálne 15-30 minút času na meditáciu kedy sa odpútate od starostí strachu, negatívnych myšlienok a vyladíte na pozitívne myšlienky. Pustite si príjemnú hudbu atď.
 

Dodatočné informácie k TTS video verzii článku

V nastaveniach prehrávania videa, si môžete upraviť rýchlosť prehrávania videa podľa vašich predstáv. Odporúčam Vám popri prehrávaní videa sa dívať aj na textovú verziu článku, ktorý nájdete v popise pod videom.
 
Video k téme: Totálna zdravotná kríza, spoločenský, morálny úpadok, bláznovstvo. Ako z toho von?
 
Predchádzajúci článok o antivaxeroch
 

Keď média hlavného prúdu otvorene podporujú antivaxerskú propagandu: CNN Prima NEWS (Aktualizácia 2.2.2022)

Priznám sa že TV Prima sledujem výlučne z YouTube, avšak obsah ktorý tam zverejňujú je nadmieru znepokojujúci. Bolo by veľmi zaujímavé si preklepnúť vlastnícku štruktúru TV Prima: najskôr by sa ukázalo že väčšinový vlastník TV Prima je otvorený antivaxer. Uvediem zopár príkladov podložených odkazmi.
                    TV Prima dala priestor politológovi Michalovi Klímovi, ktorý je rektor nejakej súkromnej univerzity, kde sa mimochodom medicína nevyučuje. Pán Klíma má úplne rovnakú rétoriku ako Marián Kotleba. Nepotrebuje komentár.
                    7 minútový rozhovor s antivaxerom Beranom, ktorý nie je vyvážený iným názorom.
                    So psychicky narušeného antivaxera robia celebritu.
                    Veľmi hlúpa a nešťastná relácia TV Primy, kde sa vášnivo hádajú odborníci či sú za alebo proti očkovaniu. Hádky medzi odborníkmi úplne demoralizuje spoločnosť a autorita a vážnosť odborníkov takto klesne na nulu.
Argumenty antivaxerov že „dajme priestor obom stranám“ má trhlinu v tom, že pri takýchto reláciách ako má TV prima je dezinformácia postavená na rovnakú úroveň ako pravda čo spôsobí zmätky vo verejnej mienke. Ďalší problém je to, že 90% lekárov je za vakcináciu, ale v reláciach, kde „dáme priestor obom stranám“ to pôsobí dojmom akoby aj samotní lekári boli po na pol čo sa týka názoru na vakcíny.
Aj ja som za to aby sa dal priestor obom stranám, ale správnym spôsobom: osobitnou reláciou, ktorá vyvracia dezinformácie o téme covidu: takýmto spôsobom by vo verejnom priestore bol zohľadnený názor dezinformátorov ale zároveň aj vyvrátený.