Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Teroristický útok v Bratislave

Obsah videa
00:00 premiér Eduard Heger na to, že je kresťanský fundamentalista veľmi pozitívne prekvapil, že rázne odsúdil homofóbiu. Heger ako autorita môže pozitívne inšpirovať aj iných homofóbnych kazateľov.
Jeden z najväčších homofóbov slovenskej politiky Boris Kollár je sám bisexuál nakoľko mal niečo s transkou. V tomto podcaste podrobne rozoberám aj hypotézu, že bisexuáli sú najväčší homofóbovia. To že vnútorne so sebou bojujú si kompenzujú homofóbiou.
Politik Pelegrini je údajne tiež gay a možno na neho pred voľbami niečo vytiahnú.
06:00 ako sa krajná pravica vyjadruje o LGBT komunite. Je to pod úrovňou. Politici by mali byť trestaní za nenávistné výroky.
Mnohí novinári majú nepriamo tiež krv na rukách pretože neurobili dosť aby boli protiváhou alternatívnym média, ktoré pumpujú do ľudí nenávisť. Ja som už v roku 2016 tvrdil aby alternatívne média buď zakázali alebo aby ich predstaviteľov dali do basy. Teraz sa ukazuje opodstatnenie týchto ideí. … O televízii CNN Prima News. … Zo začiatku sme boli na dezinformácie iba dvaja: ja a Juraj Smatana. (Neskôr si pán Smatana veľmi pokazil karmu na ministerstve). Média začali na problémy ruskej propagandy upozorňovať až veľmi neskoro až od roku 2018. Už v roku 2016 rsom hovoril, že najväčší problém ruskej propagandy je šírenie nenávisti a to nielen proti LGBT
13:00 nízka kvalita mainstreamových médii pomohla ruskej propagande. Konkrétne príklady. Média začali tvrdiť, že na Kryme a Ukrajine sú ruskí vojaci až od februára 2022 hoci to bolo známe už v roku 2014. Čeeské média mali/majú neporovnateľne vyššiu kvalitu a k Rusku boli vždy neporovnateľne viac kritické. Média po roku 2014 prakticky vôbec necitovali Ukrajinských politikov.
Asi 4 dni pred teroristickým útokom som napomínal šéfredaktora a konateľov Aktualít aby urobili kroky ktoré prestanú propagovať alternatívne média.
20:40 podľa prieskumu verejnej mienky 59% ľudí nesúhlasí s tým, že LGBT ľudia by nemali mať rovnaké práva čím v podstatne nesúhlasia s ústavou, kde sa hovorí, že všetci občania sú rovní pred zákonom. Čo spôsobuje silu ruskej propagandy. Filozofický pohľad: dôvod prečo je na Slovensku tak silné propaganda, je to, že temné sily, temný princíp má silný záujem o Slovensko nakoľko je to stred Európy, srdce Európy – po energetickej stránke najvplyvnejšie miesto v Európe.
24:19 Slováci sú duševne veľmi zranený národ – to nás najviac vystihuje – to spôsobuje náchylnosť na ruskú propagandu ale aj iné propagandy ako zelený extrémizmus či náboženský fanatizmus.
To že som ešte pred incidentom prezidentku ostro kritizoval že vymenovala homofóbneho ministra školstva sa ukázalo ako opodstatnené. Alianciu za rodinu financovali ruskí oligarchovia.
Bisexuálne správanie v minulosti bolo dôležitou súčasťou starovekej predkresťanskej kultúry.
Problematike prekladov biblie o homosexualite.
58:57 o problematike bisexuálov vs homofóbie. ….. O filozoficko spirituálnom riešení kolektívnej duševnej choroby slovenského národa. … Bol vrah bisexuál? …. O výhode školského systému v USA, kde vyučujú teológiu sekulárni ľudia a nie kňazi ako na Slovensku. V USA sú aj veľmi kritickí teológovia k náboženstvu – vedeckým bádaním hovoria aj argumenty ktoré sú v príkrom rozpore s učením cirkvi. …. Kresťanskí konzervatívci sú piata kolóna ruskej propagandy. …. Strana KDH už nie je to čo bývala. Staré dobré časy Figeľa a Hrušovského sú už za nami. KDH prijalo ďaleko viac konzervatívnych a zradikalizovaných kresťanov.
01:15:00 klady a zápory referenda od aliancie za rodinu. Primátor Matúš Vallo robí veľmi zlé meno liberálom – príliš veľa korupčných afér – 700-tisíc eur ročne výdavky na účet mesta pre účel reklamy primátora.
01:25:30 pojem frustráti. …. LGBT ľudia ako novodobí židia. … Filozoficko spirituálne riešenie kolektívnej choroby Slovenska. …. Človek, ktorý j 100% duševne zdravý a psychicky vyrovnaný nemá dôvod veriť na ruskú propagandu, ideológiu náboženského fanatizmu ani na ideológiu ekologického radikalizmu. Ezoterická scéna vs ruská propaganda.
01:40:00 nenávisť v politike. Matovič a Budaj. …. Prechádzame ťažkými skúškami. O riešeniach. Z krízy vídeme raz von a vídeme z toho posilnení.

Odkazy
http://krestanstvo.czweb.org/clanky/docent-teologie-martin-prudky-upozornuje-na-zle-preklady-biblie-o-homosexualite-katolicka-cirkev-cielene-a-vedome-klame-veriacich
https://en.wikipedia.org/wiki/Sexuality_of_Jesus#Homosexuality
https://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Gospel_of_Mark
https://magazin.gnosis.cz/tajne-markovo-evangelium/
http://krestanstvo.czweb.org/clanky/katolicka-cirkev-v-minulosti-vykonavala-sobase-aj-pre-homosexualov-desiva-a-hrozostrasna-pravda-pre-konzervativnych-krestanov
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_same-sex_unions
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_homosexuality
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_pre-Columbian_Peru
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_medieval_Europe
https://en.wikipedia.org/wiki/Transgender_history
https://en.wikipedia.org/wiki/Marriage_in_ancient_Greece#In_Ancient_Sparta

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Catholic_Church_and_homosexuality

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Christianity_and_homosexuality
https://samanizmuss.blogspot.com/2018/12/negativne-energie-cistenie-sa-od-nich.html

Istanbulský dohovor a fakty o ňom. Najúspešnejší hoax v dejinách Slovenska. Hľadanie fiktívneho nepriateľa je silne zafixovaná vlastnosť ľudskej psychiky http://krestanstvo.czweb.org/clanky/istanbulsky-dohovor-a-fakty-o-nom-najuspesnejsi-hoax-v-dejinach-slovenska-hladanie-fiktivneho-nepriatela-je-silne-zafixovana-vlastnost-ludskej-psychiky