Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Video: Filozofická úvaha o "Bohu" a ďalších témach

00:00 úvod. Témy videa. O filozofii a jej využiteľnosti v praxi – riešenie problémov v živote. O téme Boh. O tom ako temný princíp ťahá vo všetkých oblastiach spoločnosti za dlhší koniec ako pozitívny. O náboženstve a politických ideológiách. O zážitkoch na pohorí Tribeč. Voľné rozprávanie.
Mnohí vášniví katolíci kresťania sa psychicky zrútia ak sa dozvedia vedecké fakty, že gnostické kresťanstvo sa šírilo ďaleko viac ako súčasná dogmatická forma kresťanstva. Pripustiť dôležitosť gnosticizmu pre kresťana je naprosto neprípustné – potom by musel byť tolerantný aj k ezoterike-okultizmu.
Kresťania žijú komunitným spôsobom života. Temný princíp ťahá sa dlhší koniec ako pozitívny – z toho vyplýva, že kresťania sa môžu združovať spájať organizovať slobodne a sú v tom matrixom podporovaní, ľudia z pozitívneho princípu to so vzájomným spájaním a organizovaním už tak jednoduché nemajú.
Aj ja ako „bojovník svetla“ sám pociťujem silné tlaky temných síl. Považujem za extrémne bizarné, že niekto mi nahlásil video so 100 pozretiami. Niekto má so mňa tak obrovský strach, že aj s videom so 100 pozretiami ma považuje za vplyvného a „nebezpečného“, že dokážem meniť spoločnosť.
10:17 prečo je dôležitá v praktickom živote filozofia? Základná filozofia, pokiaľ je postavená na pravde a držíme sa jej dokáže nám významne pomôcť v praktickom živote v riešení problémov. Na planéte zemi je utrpenia veľmi veľa, preto je filozofický systém nápomocný.
Vi video hovorím Bohu Inteligencia. Základnou výzvou je to, aby sme sa správne vyladil a správne si predstavili Inteligenciu/Boha, aby sme neverili na falošnú predstavu ako je tomu v náboženstve. Egregorom kresťanskej predstavy boha. Kresťanstvo si pod pojmom boh predstavy kult mŕtveho tela – mŕtveho tela na kríži – symbol uctievania negatívnych energií a utrpenia.
Ako si správne predstaviť Inteligenciu: Inteligencia je Inteligencia, ktorá nás vníma a registruje, nedávať jej žiadne ľudské vlastnosti, predstaviť si ju čo najviac abstraktne. Telepaticky viesť s Inteligenciou dialóg a prosiť ju o pomoc je správne.
Meditovať na archeologických miestach v prírode môže byť veľmi významné. Je sa možné lepšie naladiť na energiu predkov a ich čistý spirituálny systém, ktorý bol veľmi vyspelý.
Technika energetického čistenia.
26:27 ezoterika. Dať si pozor aby sme sa nevzdialili viac od pravdy ako ľudia, ktorí nie sú spirituálne založení. Problém ezoteriky pohŕdanie medicínou ako vedou a zdravotnou starostlivosťou.
O Veronike Mihálkovej.
Dôkazy že temné sily ťahajú za dlhší koniec – slovenský premiér náboženský fundamentalista. Premiér ČR. KDÚ-ČSL ovládli šialení letniční kresania.
40:20 náboženský fanatik je na tom horšie ako psychiatrický pacient. Kým psychiatrický pacient si uvedomuje svoju slabosť, kresťan považuje svoju slabosť za najväčšiu prednosť na základe ktorej sa považuje za niečo viac od ostatných. Vyznávanie náboženstva je prejav a dôsledok chorej a zranenej duše a nevyliečených komplexov. Psychicky vyrovnaný človek sa nepotrebuje ponižovať náboženstvom.
„Ekológovia“ a samozvaní ochranci prírody sú najväčší drancovači prírody. Greta Thunberg – jej aktivizmus ja najviac ovplyvnený veľmi vážnou psychiatrickou diagnózou obsedantne kompulzívnou poruchou – prečo z nej robia média hviezdu? Máloktorá krajina drancuje prírodu tak ako Nemecko – výstavba veterných elektrárni za 1000 miliárd – obrovské množstvo betónu, ťažba drahých kovov ako neodym. Za tak obrovskú sumu mohli vystavať desiatky elektrárni na jadrovú fúziu alebo jadrové elektrárne 4. generácie. Aj na Slovensku sú ochranári prírody najväčší šialenci. Kvôli ekológom je Nemecko najviac závislé od Ruska kvôli plynu. Na jednej strane Nemci odpájajú jadrové elektrárne na druhej strane spálili rekordné množstvo uhlia v elektrárniach. Dezinformácie o jadrovom odpade. Ekologickí aktivisti trpia spasiteľským syndrómom podobne ako náboženskí fanatici. Aj náboženskí fanatici chcú zachraňovať celý svet, pričom si riešia len svoju zakomplexovanú zranenú dušu. Eko aktivisti sú sekta – je to náhrada náboženstva.
Náboženský človek si neuvedomuje že si ubližuje predovšetkým sám sebe.
Časť ľudí je v ekologických sektách, časť v náboženských sektách, časť v politicko ideologických sektách (ruská dezinformačná propaganda), ďalšia časť ľudí má protivnú povahu, tak kto tu v tomto matrice zostal ešte normálny?
O mojej metódy energetického čistenia.
1:05:35 meditačné techniky s kopcami našich dávnych predkov. K posvätným kopcom mali až takú úctu, že na ne nevyšli ale pracovali z ich energiami vedľa nich.
Kým v súčastnosti sa dáva do obrany 2% HDP tisíce rokov dozadu to bolo možno i 50%.
Meditácia na archeologických miestach môže byť i riziko.
Kým v minulosti bola vojna i otázkou prežitia, súčasná vojna je o niečom inom.
O jadrovej vojne. Mýty o jadrovej vojne. Putin a ruskí politici si veľmi prajú jadrovú vojnu. Pozitívne sily im však v tom môžu zabrániť.
1:17:50 o téme ruskej nenávistnej propagandy homofóbia, homosexualita. Výzvou čo do práce na sebe je aj zbaviť sa škodlivej politickej propagandy. … Mnoho vecí je inak ako si to predstavuje verejná mienka a kolektívne vedomie. Spojitosť Hitlera a Putina – obaja hlásali konzervatívnu propagandu.
O aktuálnej politickej situácii. Minister Lengvarský podpísal novelu ktorou zjednodušil transrodovým ľuďom život.
Ako vnímali vzťahy Slovania.
Armáda vojaci v cárskom Rusku.
1:48:35 o útokoch temných síl a dualistickom boji v mojom živote. Záhadne mi zmizol článok o téme UFO a Biblia o knihe Ezechiel.
Filozofická otázka: oplatí sa byť na strane dobra, keď zlo ťahá za dlhší koniec?
O politickej strane PS.
1:57:26 o paranormálnych javoch ktoré som za posledný čas prežil na pohorí Tribeč.
 
Foto k videu: PD